14.3.2012

Asu ja Härmä

march shorts  2

Tässä eräs menneiden päivien asu. Sais nuo lumet jo sulaa pois. :D

Päällä oli hyväksi havaittu, sittemmin jo vakiovarusteeksi muodostunut COSin villatakki, uudet farkkushortsit ja Nilsonin luottobuutsit. Michael Korsin kullanvärinen jättikello säkenöittää muuten arkista asua.

Käytiin muuten sunnuntaina katsomassa Härmä. Leffa oli parempi, kuin olin odottanut. Mikko Leppilammen saattoi haistaa valkokankaan läpi ja Pamela Tola toi erehdyttävästi mieleen Bryce Dallas Howardin leffassa The Village (tsek. aiempi postaukseni leffasta). Lauri Tilkanen on komea ja Esko Salminen sy-käh-dyt-tävä. Elokuvakerronnan ennalta-arvattavimmat piirteet ärsyttivät huomattavan vähän. Kuvaus oli komeaa, visuaalinen ilme muutenkin kohdallaan, näyttelijät tekivät oikein hyvää työtä. Murrekin hurmasi, vaikka olen kotoisin Keski-Suomesta, tuosta murteiden sulatusuunista, ja tunnen itseni sen kautta aina murteettomaksi ja asiasta mitään tietämättömäksi.

Länkkäriviboja mieleen tuova, pohjanmaalaisia puukkovalta-aikoja kuvaava Härmä kannattaa kyllä käydä katsomassa, vaikka olisikin ennakoluuloinen kotimaisia leffoja kohtaan. ;)

march shorts 1
Neuletakki - COS, paita - Weekday, shortsit - H&M, kengät - Nilson, kello - Michael Kors

1331130934263_218390
...Ja arskat tietysti lisäävät aina makeusastetta. ;)

Leppoisaa keksiviikkoa kaikille! ^^
(On pitsaperjantai, tacotiistai, keksiviikko ja jäätelösunnuntai, koska "ice cream sundae"... Eh, heh. ;))

6 kommenttia :

Nora kirjoitti...

Haluisitko muuten kuvata noi sun hiukset takaa? Vai onko sulla jo täällä joku kuva, jossa ne näkyisi myös takaa? En ole lukenut kovin kauaa nii en tiedä. :D Mutta tositosi kiva blogi, ja sulla on kivat hiukset! :)

Maria kirjoitti...

Muutamissa vanhoissa postauksissa on näkynyt, mutta linkitän noi kuvat. :) Sama malli ja sama tyttö eniveis leikkaamassa... :P

http://www.flickr.com/photos/idhren/5691242664/

http://www.flickr.com/photos/idhren/5794676756/

http://www.flickr.com/photos/idhren/5860325257/

http://www.flickr.com/photos/idhren/6009425945/

:)

Nora kirjoitti...

Kiitoksia :)

Murrehirmu kirjoitti...

Blogin satunnaislukijana on nyt pakko kommentoida murreasiaa. Oot käsittääkseni kotoisin oman kotikyläni viereisestä "kaupungista". Vaikka olen potenut samaa "murteettomuuden" tuskaa kuin sinä, niin kyllä meillä keskisuomalaisillakin on murre! Oon itse opiskellut suomen kieltä ja eräälle kurssille kirjoittanut myös analyysin murteestani. Suurin osa meidän murrepiirteistä on itäisiä, mutta omaleimaisinta on intonaatio. Tarkailepa esimerkiksi toisen tavun lyhyttä vokaalia, joka venyy mitaltaan puheessamme puolitoistakertaiseksi.;) Sen lisäksi käytämme innokkaasti svaavokaalia (heleppo) ja ylleisgeminaatiota. Jep kiitti moi!

Ansku kirjoitti...

Magee asu. Eilen juuri sovittelin vastaavaa kun olin lähdössä liikenteeseen. Vaan ei ollut jalkani esittelykuntoiset vielä :D

Maria kirjoitti...

Tänks! On tos ny itelleki tullu talvikiloja ja treenit jääny moneks kuukaudeks, mut shortsirakkaus voitti jalkakammon. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...