7.3.2012

ACTA-keskustelutilaisuus perjantaina!

Image and video hosting by TinyPic

Tiedoksenne, tänä perjantaina 9. 3. järjestetään keskustelutilaisuus ACTA-sopimuksesta.

Mukana on näkemystään jakamassa mm. Piraattipuolueen kapteeni Pasi Palmulehto, ja paljon muitakin kiinnostavia tyyppejä (huomio huomio, myös IFPI:n edustaja), kuten yllä olevasta esitteestä käy ilmi.

Joten jos perjantai-iltapäivällä klo 16-17.30 on hetki aikaa, käykää ihmeessä kuuntelemassa ja kahvittelemassa eduskunnan Kansalaisinfossa Arkadiankatu 3:ssa!

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tavotat paljon ihmisiä ja siksi pakko pyytää: ota 30 min, katso, jaa http://vimeo.com/37119711

Kiitos ja hyvää kevättä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisi olla kyllä ihan mielenkiintoista mennä itse paikalle katsomaan keskustelua, kerran Helsingissä satun asumaan. Astetta suorempi kokemus voisi olla vaihtelua siihen, että vain lukee myöhemmin pääkohdat netistä.

PS. Vaihda noi bannerin kuvat! XD Sori, olen varmaan ennenkin kärsimättömänä muistutellut tästä - häiritsee vain, kun et enää näytä juurikaan samalta kuin bannerissa. :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, pitää ottaa asiaksi katsoa :) Kiitos, ja myös hyvää kevättä sinulle!

Anonyymi, kannattaa kyllä, jos yhtään kiinnostaa! Plussana myös paikalla myös esittämässä omia argumenttejaan ja vastaamassa niihin vastapuolen samanmoisiin (toivottavasti) ACTA:aa hyvänä juttuna pitäviä. Toivottavasti tulisi hyvä keskustelua. :)

...Blogin ulkoasu on toteuttamista vaille ihan uusittu, en jaksa siksi alkaa tekemään väliaikaisia pikkutuunauksia, kun itseäni ärsyttää koko tää blogin ulkomuoto atm. :D Kun vaan saisi tuon miehekkeen avittamaan parissa jutussa... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...