26.2.2012

Yhä edelleen vaaleampi

third time blonde 3

Kävinpä taas kampaajalla. Edellisestä kerrasta ei ole turhan kauaa, mutta koska edessä on hektistä hiihtolomailua ja hektistä pakertamista, ja lisäksi kampaajani siirtyy pian vähän vähemmän käyttäväksi, ajattelin hoitaa tukan kuosittamisen tässä välissä pois alta. Raitoja tuli yhä lisää, tavoitteena on siis päästä omaan hiusväriin ja lopulta eroon värjäyskierteestä kokonaan. Sitten kävisin enää lähinnä leikkauttamassa tukkaani.

Nyt tämä kuontalo näyttääkin jo aikamoisen vaalealta, varsinkin raidoitetuista kohdista, mutta kokonaisuutena olen kuulemma ilmeisesti yhäkin asteen verran tummempi kuin luomusti. Itse tykkään tästä kyllä tosi paljon, eikä tukka punerrakaan mitenkään liikaa. Oma tukansävyni on aika kylmä, joten haluan ehdottomasti mieluummin vaikka ihan tummanharmaan kuin oranssin tukan.

pre-third blonde
Ennen kolmansia blondiraitoja
third time blonde 4
Kolmansien blondiraitojen jälkeen (hämärtyvässä luonnonvalossa, siksi iho näyttää ihan harmaalta :D)
third time blonde 1
third time blonde 5
sovituskoppilol2
...Ja vielä jossain hiton sovituskopissa kuvattuna. ;)

Ja tosiaan melkein mustasta tukasta on nyt päästy talven mittaan tähän. Pakko sanoa, että näin jälkikäteen musta tukka on alkanut omaan silmään näyttää ihan turhan kovalta, lähes luonnottomalta omaa nassua vasten. Se kyllä kiilsi upeasti kuin yö ja piirsi selvät rajat kasvoihin, mutta samalla sai näyttämään kalpeammalta ja elottomammalta kuin on luonnostaan vaaleahipiäisen tarve. Esteettinen silmäni on alkanut lipua tuosta kohti murretumpaa, luonnollisempaa (ei sillä, että luonnollisuus olisi mikään itseisarvo allekirjoittaneelle) ja pehmeämpää lopputulosta.

Haikailen silloin tällöin myös platinablondiaikoja, mutta juurikasvua muistaessa ne haikailut unohtuvat aika nopeasti. Kadehdin vanhoja ihmisiä, joilla on luonnostaan upean vaalean harmaa, jopa aivan valkoinen tukka. Siinä on jotain haltiamaista. Tulisipa minullekin aikanaan sellainen, niin voisin vanheta autuain mielin. ;D

8 kommenttia :

diet coke kirjoitti...

Ihana tukka, oot kaunis :)

Maria kirjoitti...

Tänks! ^^ Mäkin tykkäilen tästä tukasta nyt kyl kovasti, vaihtelua, vaikka tällänen suunnilleen olikin mulla ennenkuin tummensin sitä. :)

Irene kirjoitti...

Hyvältä näyttää!
Itse lopetin värjäilyn jo useampi vuosi sitten ja menin vähän saman kaavan mukaan kuin sinäkin. Värjäsin aina pikkuisen enemmän lähellä omaa sävyäni olevalla värillä ja sitten lopulta lopetin kokonaan. Aluksi näytti tylsältä, kun oli tottunut väriaineen tuomaan eloisuuteen. Nykyään taas oma värini näyttää mielestäni hyvältä ja kesällä aurinko tekee paremmat ja eläväisemmät raidat kuin kampaaja ikinä. :)

Tiia kirjoitti...

Tosi hyvin sopii sulle tuo vaaleampi väri! :)

Maria kirjoitti...

Irene, joo, mä ootan kans sitä et pääsen kasvatteleen tän värin sitten kokonaan pois, kunhan ensin on semmonen et se sen lisääntyvän ja lisääntyvän juurikasvun kans voi elää. ;) Onneks mun tukka kasvaa nopeaan, ja täs on lopulta vaan tää sivuliehuke, jotka on varsinaisesti edes pitkä... :P

Tiia, kiitos! :)

Kissaämmä! kirjoitti...

Hyvännäköiset hiukset, pakko sanoa. Itsekin haaveilen jatkuvasti platinablondiudesta itselläni, mutta sen toteutus...hmm. Ehkä seuraavalla kampaamokäynnillä kuitenkin taas hieman vaaleampaan päin.

Maria kirjoitti...

Kiitti :) Platina on tosi kaunis, mutta jos on luonnostaan yhtään tumma, niin se puskeva juurikasvu alkaa kyllä sit tosi nopeesti ärsyttään.... :P

Sen takia ensisijaisesti mäkin siitä luovuin ja päätin siirtyä sävyyn, jonka kanssa tää infernaalinen karvankasvutahti ei niin haittaisi, koska juurikasvu ei olisi niin näkyvä, mutta noh, sittenpä hurahdettiin sinne mustan puolelle... :D

Kissaämmä! kirjoitti...

Valitettavasti itsekin aina vetäydyn mustaan päin, yleensä vahingossa... :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...