28.2.2012

Vagabond Kareno nauhallisena

Image and video hosting by TinyPic

Tässä on uusin kenkälöytöni Spartoolta! ^^ Vaikka en omilla rahoillani ole näitä ostanut, se ei vähennä yhtään tyytyväisyyttäni. :)

Vagabondin Karenot ovat lestiltään hyväksi havaittu, ne istuvat hyvin omaan jalkaani. Nämä nauhalliset versiot ovat mukavan huolettomat ja ajattomalla tavalla klassiset. Ne sopivat niin farkkujen kuin hameidenkin kaveriksi. Talvipopoiksi ne ovat ihan loistavat, sillä pohja on liukkaalla alustalla hyvin pitävää kumia, ja tässä puhuu nyt kokemuksen ääni. Parit epämiellyttävät flipat tänä talvena vetäneenä tiedän mistä puhun.

Liukasteluun ihan täysin kyllästyneenä olen tänä talvena muutenkin suosinut näitä hyvin, hyvin matalakorkoisia kenkiä ja vain kaihoisasti katsellut eteisessä toimettomana nököttäviä, rakkaita korkonilkkureitani.

Image and video hosting by TinyPic

Kuitenkaan nämä kengät eivät huuda olemuksellaan talvipakkasien perään, vaan ne sopivat myös vähän keväisempään ilmastoon. Näissä on hyvin kevyt, lämmin vuori, mutta ei nyt kuitenkaan niin paksu, että se kovin helposti saa jalkaa hikoilemaan. Toisaalta talvipakkasilla ainakin ohuet villasukat ovat kyllä tarpeen. Itse olen myös kunnostautunut villapohjallisten kanssa, ja hankkinut sellaiset melkein kaikkiin talvella käyttämiini kenkiin. Ero on valtaisa.

Se tosin pitää sanoa, että vaikka näistä kengistä löystyttää nauhoja, kenkä tuntuu silti jalkaan todella napakalta. Lisäksi vetoketjulla suljettava varsi on niin kaponen, että sitä on vaikea vetää paksummat housut jalassa ihan ylös asti. (Riittävän kapeita lahkeita ei oikein kätevästi saa vedettyä edes varren päälle.)

Tämä ongelma on tuttu hyvin monista jalkineista: joskus tuntuu, että jalkinevalmistajat unohtavat meidät, joiden pohjelihas kiinnittyy niin alas jalassa, että jalan alaosan nilkka-alue ei ole varsinaisesti mikään kukkakeppi. Kapein osa nilkasta on toisin sanoen hyvin lyhyt, ja sitten alkaa jo sääri. :D Sen voi dubata myös paksunilkkaisuudeksi, mutta koska sitä taas on helppo käyttää haukkumanimityksenä, puhun mieluummin alas kiinnittyvästä pohjelihaksesta. Kehonrakennuksesssa sellainen on muuten kuulemma haluttu ominaisuus. :D

Kun tämän antaa anteeksi, nauhalliset Karenot ovat oikein mainiot kevättalven popottimet, jotka pääsevät kyllä oitis käyttöön ensi talvenakin. :) Vinkkinä: ovat muuten tällä hetkellä 30% alennuksessa. ;)

1330350733872_218390

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Tuotekuva: Spartoo.fi

2 kommenttia :

Elisa kirjoitti...

Hahaa, itsetunto parani kun luin tuon jutun pohjelihaksesta! :D Tästä lähin en enää myönnä että mulla olis paksut nilkat. :---) Mikähän selitys korkeelle jalkapöydälle olis? Sekin on aina kinkkinen kenkiä ostaessa. :\

Maria kirjoitti...

Haa, loistavaa. :D Yhden harmi on toisen ihanne... ;) Imho korkea jalkapöytä voi näyttää varsin aistilliselta, kuten jalan kaarevat ja taipuisat muodot muutenkin, vaikka joistakin muodoista sitten aiheutuukin vaikeuksia kenkien kanssa... :) Mun ongelmani on hervoton isovarvas ja kapoinen jalan takaosa - niiden kans on välil vaikee löytää istuvia kenkiä. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...