10.2.2012

STOP ACTA -mielenosoitus huomenna Helsingissä!

Image and video hosting by TinyPic

Tiedoksi kaikille, jotka eivät ole seuranneet tilannetta tai ovat missanneet tämän: HUOMENNA lauantaina 11. 2. puolenpäivän aikaan Helsingissä järjestetään STOP ACTA -mielenosoitus, ja itse asiassa näitä miekkareita on tarkoitus huomenna pitää ympäri Eurooppaa. Kokoontuminen on Asema-aukiolla klo 12. Kaikki kynnelle kykenevät, olkaa paikalla, imekää infoa ja ilmaiskaa mielipiteenne!

ACTA:sta ja miekkareista on levinnyt netissä juttua aika paljon, ja myös valtavirtamediat ovat ilokseni tarttuneet aiheeseen ihan näyttävästi. Linkkilistausta löytyy. mm. Ville Hautakankaan blogauksesta.

Ja mikä ihmeen ACTA? Kauppasopimukseksi ovelasti naamioitu ja salassa valmisteltu ja vähin äänin allekirjoitettu ACTA on yksi merkittävimmistä sananvapautta rajoittavista sopimuksista. Ikinä. Lue lisää infoa Raoul Plommerin tekstistä ACTA on vaarallinen kauppasopimus.

Lainaan Plommeria:
"ACTA ratifioidaan tämän hetkisten tietojen mukaan EU-parlamentissa kesäkuussa ja Suomessa syksyllä. Ota yhteyttä Suomen europarlamentin ja eduskunnan kansanedustajiin ja kerro mitä olet ACTAsta mieltä. Vain osoittamalla tietoisuutta laista ja sen epäkohdista, saamme pitää oikeutemme nykyaikaiseen, vapaaseen ja luottamukselliseen tiedonvälitykseen."

Mielenosoitukseen osallistuminen on yksi keino ilmaista oma mielipiteensä. Olkaa aktiivisia! ^^

Kuva: Ville Hautakangas

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

EIKÄ miten onnistuin missaamaan tämän !!

Nyt ärsyttää, olen henkisesti mukana !

Anonyymi kirjoitti...

Pahus, jäi välistä >:(

Artisti kirjoitti...

Tässä on erittäin painava syy miksen aio jatkaa blogisi lukua tätä postausta edemmäs.

Maria kirjoitti...

Artisti, luit kuitenkin muuten, vaikka tiesit, että olen aktiivinen Piraattipuolueen jäsen ja jopa ehdolla kansanedustajaksi ollut? ;) Saanko kysyä, miksi olet sitten niin kova ACTA-fani?

Minäkin artisti kirjoitti...

Minä en tunne sinua enkä taustojasi lainkaan. Eksyin paikalle eri medioiden kautta ja en voi kuin ihmetellä rohkeuttasi olla kasvoillasi esillä. Sinä olet RIKOLLINEN, sitä asiaa ei muuta mikään. Tulen tekemään kaikkeni että sinun kaltaisesi ihmiset päätyvät häkkiin.

Maria kirjoitti...

Tuolla sivupalkissa kuvauksessani lukee:

"Naisten vaatteita ja tyyliä käsittelevän Heijastuspinta -blogin
kirjoittajana toimii Maria Morri, 24-vuotias tamperelainen opiskelija, joka rakastaa vaatteita. Hän on myös scifi-nörtti, pukeutumisenvapausaktivisti ja Piraattipuolueen jäsen."


Politiikassa toimiminen ja mielipiteensä ilmaiseminen ei ole ainakaan vielä toistaiseksi rikollista. Sen sijaan kunnianloukkaus on rikos.

Toivon, ettet nyt kuitenkaan ala "tekemään kaikkeasi" saadaksesi ihmisiä häkkiin, kannattaa jättää poliisille nuo asiat, ettei tule syyllistyneeksi vapaudenriistoon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...