29.2.2012

Sinistä Spartoolta

Image and video hosting by TinyPic

Tänään paistoi niin upeasti aurinko, että virittäydyin ihan täysin kevättunnelmiin. Kaivoin nahkatakin esiin ja laitoin jalkaan shortsit (ja villasukkikset) kipaistaessani kaupungille ja kirjastoon. Kevätsää innoitti myös kokoamaan Spartoo-kollaasiin keväisen sinisiä sävyjä kenkävalikoiman uutuuksista. Nuo vaaleansiniset Emut olivat niin hellyttävät, että pakko oli nekin vielä saada mukaan. ;D

Kengät myötäpäivään lueteltuna, aloittaen noista puukengistä, ovat: Swedish Hasbeens - Peep Toe High, KMB - Jaqueline, Emu - Stinger Lo Blue, Studio Paloma - Marine, Swedish Hasbeen - Saddle Shoe Blue ja Catarina Martins - Icon Denim.

Musteensininen on sinisistä sellainen sävy, että siihen voisin kuvitella pukeutuvani mustan rinnalla. Muste, musta, what's the difference. ;) Mitä syvempi sininen, sen parempi. Toisaalta hankin juuri hyvin vaaleansiniset, lähes valkoiset farkkushortsit, jotka ovat upeat mustaa mustuutta vasten, joten ehkä joitain yksittäisiä myönnytyksiä tässä nyt voi tehdä. ;)

Omasta mielestäni tumma ja kohtalokas yönsininen käy myös erinomaisen hyvin yhteen mustan kanssa. Noh, minusta sellaista väriä tai sävyä ei olekaan, joka ei sellaisena kombona toimisi. Tummansiniseen voi yhdistää aina myös valkoisen, jolloin fiilis siirtyy kohti seiloriviboja, ja noh, jopa haalea beige voi toimia hienostuneen klassisena väriyhdistelmänä, mutta harkitusti. Ajatelkaa vaikka tummansinisiä farkkuja ja beigeä trenssiä - ei voi mennä vikaan. :) Ei ehkä ihan just mun juttu, mutta tiedän monia, keille sellainen sopii.

Mukavan keväistä loppuviikkoa kaikille! ^^

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

4 kommenttia :

Emma kirjoitti...

Vau, ihanan keväiset nuo Catarina Martinsin popot! Sopisivat vaikka minkä kanssa suvikeleille ! :)

Maria kirjoitti...

Joo, ne on aika kivat. :) Vaaleanruskeana olisivat myös herkut... <3

Karoliina kirjoitti...

hei mä tykkään sinisestä tosi paljon.sisniset kengät ois kans kivat.oon paljon käyttänyt sinisiä sukkahousuja :)

Maria kirjoitti...

Mä tykkäsin yhes vaihees kans tositosi paljon sinisestä, halusin kaikki mun vaatteetkin sinisen sävyissä. :P Nyt oon lämpeemäs koko ajan enemmän ja enemmän semmosille tummille musteen sävyille. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...