27.2.2012

Peilikuva

sovituskoppilol1

Olen viihtynyt viime päivinä taas vaihteeksi aika paljon Cosin paksussa ja hihattomassa villaneuleessa (ks. kuva yllä, terveisiä taas Stockmannin sovituskopeista vastaaville, että peilit ovat lähes aina likaisia). Neule on päällä auttamatta hieman suuri ja säkkimäinen, mikä on itseäni arveluttava asia ihan vain siksi, että oma tyylini on ottanut aika tukevan jalansijan napakasti istuvista ja ihonmyötäisistä (mutta mukavista) vaatteista. Vyötkään eivät kovin hyvin istu tuon paksun villan kanssa, kokeiltu on.

Mutta se lämpö, se lämpö! Kuitenkin hihattomuus vähän viilentää, mikä tekee tuosta neuleesta täydellisen nollakelin lämmikkeen. Lisäksi tuo päällä on hyvä mennä mättämään fajitaksia Amarilloon tai Pancho Villaan, voi vetää mahan täyteen palloksi asti ilman, että mikään alkaa kiristää. :D

Vaan aina voi kompensoida virtaviivaisemmalla alaosalla! Näissä kuvissa alla on pitkähihainen perusmekko. Tammikuisessa asublogauksessa taas olin yhdistänyt neuleen Filippa K:n tiukkoihin kangashousuihin.

sovituskoppilol3
Saappaat - Vagabond. Jostain syystä saappaiden käyttö on tänä talvena jäänyt aika täysin, vaikka noitakin jalkineita rakastan ihan hulluna.
third time blonde 6
Vielä sitä tukkaa...

On muuten pakko sanoa näin aivan julkisestikin, että ai jumantsuikka miten kehnosti Hämeenkadun Coyote Bar & Grill tuntuu toimivan ruoka-asioissa iltapäivisin (muista ajankohdista ei ole kokemusta). Ollaan pidetty mummun kanssa paikkaa yhtenä jonkinlaisista vakkarimestoista, joissa käydään silloin tällöin syömässä hyvin ja ruhtinaallisesti, mutta nyt on jo alkanut vähitellen nyppiä tuo paikka. Viimeksi kyllä kävi jo sääliksikin tarjoilijaa, joka ilmeisesti yksin joutui hoitamaan isoa asiakasmäärää, mikä varmasti myös osaltaan vaikuttaa siihen, että asiat eivät aina suju asiakkaan mielestä niin mallikkaasti.

Sen sijaan ruuan osittainen kylmyys ei herätä sympatioita keittiöön päin. :D Mutta noh, ainakin kasvispihvit vuohenjuustolla ovat oikein hyviä, ihan sama ovatko einestä tai glutamaattia tai mitä MYRKKYÄ tahansa, minulle ne maistuvat kerta toisensa jälkeen. ;)

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ne sovituskopista vastaavat varmaan likaisuudelle oikein mitään voi. Ne puhdistetaan oletettavasti kerran päivässä (niinkuin muuallakin) ja loput on sitten asiakkaista kiinni. Stockakin varmaan niin "suosittu" kauppa, että kaikenmoista lähmijää riittää päivän aikana. Ja tuommoinen vaatepöly tarttuu tosi nopeasti peiliin uudestaan, ikävä kyllä.

Terveisin entinen vaatekaupan siivooja :-)

Maria kirjoitti...

Hehe, aikamoista lähmintää kyllä sitten tosiaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun sun meikki näyttää nykyään tosi hyvältä, tää sävy korostaa sun silmiä täydellisesti! Millä olet sen toteuttanut, naked-paletillako?

Maria kirjoitti...

Sillä juuri. :) Tuossa taitaa olla liikkuvalla luomella sävyä Sin ja hyvin kevyenä varjostuksena Toastedia. Joskus yhdistän siihen myös Macin Wedgen, jolla kyllä useimmiten teen tuon kevyen varjostuksen luomivakoon. :)

Maria kirjoitti...

Vai hetkonen, käytinkö tuohon meikkiin sittenkin kullansävyistä Half Bakedia... On niin kellertävä, että voi olla sekin. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...