18.2.2012

Nyx Taupe

nyx_taupe_mac_harmony

Olenpa jo pitkään manannut itsekseni, miten vaikea on löytää ruskeaa, viileänsävyistä poskipunaa. Olen ihastunut siihen miten Macin luomivärin sävyllä Omega saa tehtyä juuri oikeanlaiset varjostukset poskipään alle, mutta pienestä rasiasta on vaikea saada tuotetta pulleaan siveltimeen. Olen nyt siis hyvin onnellinen, että löysin Pretty.fi:stä Nyx Cosmetics -poskipunan sävyssä Taupe! Täsmälleen oikeanlainen sävy, ja itse tuotekin on mukavan pigmenttinen. Nettikaupan toimituskin oli ihan supernopeaa: tilasin keskiviikkona, posti toi paketin perjantaina.

Yllä olevassa kuvassa Macin Harmony näyttää selkeästi lämpimämmältä kuin Nyxin Taupe. Olen käyttänyt Harmonya ihan tavallisena poskipunana, vaikka hankin sen nimenomaan varjostuksiin.

Alla olevassa kuvassa puolestaan ovat Macin luomivärit Omega (vas.) ja Wedge, jota taas olen käyttänyt kevyissä silmämeikeissä luomivaon varjostussävynä. Nyxin Taupe on siis hitusen Omegaa lämpimämpi, muttei kuitenkaan aivan yhtä punainen kuin Wedge. Taupe onkin kuin näiden kahden risteymä.

Pääasia, että on nyt tuo kunnollisen kokoinen rasia, josta napata väriä.

nyx_taupe_mac_omega_wedge

Postaus sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Mulla Taupe ei ihan toiminut, se näytti usein kasvoilla ikävän likaiselta :P Vähän kun olisi hiekkaa hieronut kasvoille. Moni kuitenkin vannoo NYXin Taupen nimeen ja tuotteena se onkin kelpo. Hinta ei ole paha, pigmenttiä on hyvin ja se on helppo häivyttää.

Maria kirjoitti...

Hehe, jännää miten näyttääkin sitten niin erilaiselta eri ihmisille :) Toi Omegaha on tosiaan vieläkin hiekkaisempi ja kylmempi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...