20.2.2012

Lumi

1329748268596_218390

Lunta. Sitä riittää. Katujen varsiin pysäköidyt autot ovat selkeästi vaarassa hautautua lumeen, ja näkyipä siellä jo yksi onneton, täysin lumen saartama menopeli, jonka viereen vielä aura-auto on onnistunut kasaamaan kunnon kinoksen. Joku saa siitä hyvän iltapäivätreenin kun kaivaa autonsa esiin. Ne hetket, kun on itse tyytyväinen siitä, ettei omista autoa... :D

Ehkä se kevätkin joskus vielä tulee. Toiveikkaana auringonpaisteesta kävin jo ostamassa Gina Tricotista uudet arskat edellisen kesän lopussa laukussa hajonneiden tilalle. Vahingosta viisastuneena ostin niille samassa ostomaniassa myös kotelon. Ha-ha, ei enää rikki vääntyneitä linssejä tai katkenneita sankoja, vaikka miten mylläisivät laukussa!

Tiedättekö sen tunteen, kun yhtä aikaa tuntuu siltä, että menee sekä hyvin, että huonosti? Teen parhaillaan erästä kurssiprojektiasiaa, ja samaan aikaan kun satelee kehuja, satelee myös niin perin rakentavaa kritiikkiä, että se meinaa laittaa aivot solmuun. Pitänee vain olla kiitollinen hedelmällisistä keskusteluista ja siitä, että ainakin mukamas-niinkun-tavallaan tiedän mitä olen tekemässä. Vai tiedänkö... ;o Olo on vähän kuin noilla lumen hautaamilla keinuhevosilla: periaatteessa ihan mukavassa ja nätissä paikassa, mutta joku painava massa tuossa niskassa painaa ja nostaa leposykkeenkin pilviin.

Pitäisi kyllä opetella meditoimaan. (Haasteena vain on se, että kun rentoudun tarpeeksi, yleensä nukahdan. :D)

1329748212528_218390
1329748315367_218390

1 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Wow O_o. Kirjoitin tänään sattumalta ihan samalla, (nojoo aika yleisellä tähän vuodenaikaan) otsikolla postauksen:DD

Jäi huvittamaan :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...