5.2.2012

Emut osoittautuivat loistokengiksi

minus_twenty_celsius_1

Kai olette jo käyneet kaikki äänestämässä? ;) Jos ette ole, MENKÄÄ, aikaa on iltakasiin asti!

Aikamoisen freessi ilma tuolla ollut koko viikonlopun! Miinus kahtakymmentä ja sitä kauheampia pakkasia ei ole onneksi tarvinnut ihmetellä tänä talvena turhan paljoa, ja kohtahan se onkin jo sitten kevät! Oma selviytymisstrategiani pakkaskeleillä koostuu villasukkahousuista, paksuista villatakeista, paksusta ja umpivillaisesta villakangastakista (hyvin pärjää, kun heivaa ne kylmät polyesterisekoiteversiot hiivattiin ja kerrostaa alle lämmintä), villapiposta ja tietysti noista ihanista-kamalista Emu-saappaista. ;) Ja tässä siis kuvia ihan in action, ja myös tilannekatsausta niiden käytöstä.

minus_twenty_celsius_8
(Sama villatakki, kuin tässä asussa, eksyy päälle näinä päivinä melkeinpä joka päivä, kiitos lämpimyytensä.)
minus_twenty_celsius_6

Olen hiihtänyt Emut jalassa nyt pitkin talvea useampiakin kertoja, ja olkoot vaikka millainen napajääkeli, niin varpaat ei todellakaan ole se osa kropasta, joka palelisi ja hytisisi (se osa on naama). Sen takia noiden saappaiden hupsu ulkomuoto on multa aika lailla unohtunut, ja huvittuneisuus vaihtunut syväksi rakkaudeksi. Tein fiksun valinnan, kun valkkasin nuo Spartoolta itselleni viime syksynä pakkasia ennakoiden, kiitos vain kyseiselle kenkäkaupalle. Ihan pitää onnitella itseään tästä hyvästä valinnasta. :D Olen myös hyvin kiitollinen sille/niille lampaille, jotka ovat tmahdollistaneet minulle sen, etteivät varpaat palele.

Ainoa kysymys kuuluu, olisinko vielä tyytyväisempi, jos olisin lyhytvartisten saappaiden sijaan valkannut kuitenkin ne valikoimasta löytyvät pitkävartiset. Kun kerran pakkasia vastaan taisteleminen se idea oli muutenkin... Tämä vinkiksi ja pohdinnanaiheeksi niille, joilta nämä kengät omastakin eteisestä kenties vielä tänä talvena löytyvät!

minus_twenty_celsius_2

Eivätkä muuten ole tippaakaan jäisillä keleillä liukkaat! Samaa ei kuulemani mukaan voi sanoa Uggeista, jotka sopisivat Suomessa varmaan sitten paremmin syysbuutseiksi.

Muuta talvista maisemaa hervantalaisesta lähimaastosta, olkaatten hyvät.

minus_twenty_celsius_3
minus_twenty_celsius_5
minus_twenty_celsius_4
minus_twenty_celsius_7

En ole oikein koskaan voinut allekirjoittaa joidenkin vineä siitä, että Hervanta olisi ruma. Ainakaan tämä pohjoisehko osa Hervantaa ei ole millään tavalla sitä, vaan luonto on lähellä, puita ja pensaita joka paikassa. Eikä se varsinainen metsäkään niin kaukana ole, kesäiset lenkkipolut, talviset hiihtoladut, ovat tuossa melkein omalla takapihalla. Sanotaanko niin, että mulle ei tästä paikasta tule betonihelvettiviboja, eikä mua yhtään harmita asua ja katella näitä maisemia täällä. :)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

4 kommenttia :

Daphnion kirjoitti...

Hervanta on kaunis <3

Anonyymi kirjoitti...

Strutsit on paremmat.

Maria kirjoitti...

Daphnion, niin on <3

Anonyymi, mut täältäpäs uikin hauki joka susta tykkää! o/

THE DIVINITUS kirjoitti...

my mom told me there is a crazy winter back home :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...