26.1.2012

Stéphane Gontard via Spartoo

Image and video hosting by TinyPic


Ajattelin tällä kertaa esitellä teille torstain iloksi Spartoo-nettikaupasta erään ranskalaisen kenkävalmistajan merkin, nimittäin Stéphane Gontardin.

Kengät oikealta vasemmalle ja alhaalta ylös ovat: Origan, Zaz, Pucci (suosikkini!), Gino ja Deejay. Kuten näette, kenkiä on moneen lähtöön: on saappaita korolla ja ilman, nauhoilla ja ilman, terävällä kärjellä, pyöreällä kärjellä, neliömäisellä kärjellä... On eri pituisia varsia, erilaisia yksityiskohtia ja kenkä löytyy varmaan joka tilaisuuteen juhlasta arkeen.

Stéphane Gontard on siitä kiinnostava merkki, että ajalla, jolloin yritykset siirtävät tuotantonsa herkästi halvempiin maihin, tämän merkin kengät tehdään edelleen kotimaassaan Ranskassa. Lyonissa vuonna 1835 perustettu Gontardin brändi on kokenut monenmoista mullistusta, kuten esimerkiksi 1990-luvulla jopa tehtaiden sulkemisen. Merkin ostivat lopulta Lafontainen veljekset, ja sen jälkeen luksusjalkineisiin erikoistunut kenkämerkki onkin puksuttanut eteenpäin. Kaupunkikäyttöön suunnitelluissa jalkineissa on mietitty jalkojen hyvinvointia, mutta tarina ei tosin kerro miten.

Joka tapauksessa, Stéphane Gontardin kenkiä on nyt tullut uutta mallistoa, ja paljon edellisen kauden kenkiä on suuremmissa ja pienemmissä alennuksissa. Kannattaa vilkaista, mikäli ranskalainen jalkinemuoti kiinnostaa! :)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...