23.1.2012

Miss Minty

gosh_missminty

Väriä. Omg. Väriä! Minttuisen turkoosinen sinivihreä, kirkas kynsilakka kutsui luokseen. Alunperin metsästin oikeastaan värikopiota Chanelin kulttisuosikki Jadelle, joka on huomattavasti viherämpi sävy, mutta ihastuinkin Goshin Miss Minty -sävyyn. Sysimustaa kokonaisuutta vasten varsin hauska efekti tuo väripilkku. Ei pidä silti luulla, että seuraavaksi pukeutuisin tämän väriseen neulepaitaan, vaikka niitä kaupan hyllyt nyt ovatkin puolillaan. :D

Goshin lakka on paksu ja tämän sävyn kohdalla erittäin peittävä. Yksi huolellisesti levitetty kerros riittää, ja aluslakan kanssa lohkeilua ei tapahdu kuin vasta jossain kolmannen tai neljännen päivän kohdalla, ja sekin siitä kohtaa, missä aluslakkaa on ollut vähänlaisesti. ;)

JEE HAAVISTO JEE! o/ Jos nyt saataisiin sille Niinistölle vastaan edes kunnollinen kisa. ;) Kaikki on mahdollista, muuta ei kannata ikinä uskoa jos jotain yrittää, tai muuten tämäkin kaksi viikkoa on ihan turhaa ajan ja energian haaskaamista. :D Tässä muuten muutama ihan ok syy piraattimielisten äänestää Haavistoa.

10 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Onpas ihanan pirtsakka sävy :) Mullakaan ei ole Jadea (pöh!) mutta Essien Mint Candy Applesta ja China Glazen For Audreystä olen tykkäillyt.

Maria kirjoitti...

Joo, toi Essien lakka taitaa olla aika lähellä tota Goshin sävyä :) Sekin on vähän enemmän tuollainen turkoosinen kuin se alkuperäinen Jade.

Mut hei tsek! Diorin tän kevään Waterlily on melkeen täydellinen dupe Jadelle... ;)
http://cafemakeup.com/2012/01/04/dior-waterlily-nail-polish/

Hanna kirjoitti...

Enpa uskonut, etta ikina piraattien kanssa samaa ehdokasta aanestaisin. Tulinpa tasta hyvalle mielelle, aanestetaan Haavistoa!

Ja mullon saman varinen kynsilakka, eri merkki ja diggaan superisti. Mihin vaatteisiin yhdistat tan? Sopiiks toi mustien kuteiden kanssa toi lakka? Asupostaus talla lakalla kiitos!

Maria kirjoitti...

Jee, hyvä Haavisto! o/ ^^

Mä oon sitä "koulukuntaa", jonka mielestä mustan kanssa sopii mikä tahansa muu väri kaveriksi. ;) Tää on toki täydellisen puhtaasti makuasia. :D Mutta voisin kuvitella omaan silmääni pirtsakan turkoosimintun sävyn sopivan yhteen myös harmaiden väripilkuksi ja sinisten farkkujen vierelle. Jostain syystä mun päässäni myös hiekkaisat nudebeiget voisivat olla ihan harmoniassa vaaleansinisen kanssa.

HeidiB kirjoitti...

Joo, tuota Waterlilyä on tullut jo muutamassa blogissa ihasteltua. Sairastamisen takia en oo viikkoon käyny missään, mutta huomenna vois mennä kattomaan onko meidän Stockalle tulleet jo Chanelin ja Diorin kevät kokolemat ;)

Maria kirjoitti...

Täällä Tampereen Stockalla Chanelin oli tullu, mutta Diorilta ei ainakaan noita kynsilakkoja näkynyt eikä kyllä muutenkaan näyttänyt yhtään keväiseltä. :P Ehkä parempi onni siellä päässä!

Jose kirjoitti...

Heh, arvaa oliko pakko maalata omatkin kynnet mintulla kun näin tämän! Mun oli jo ainakin viikon ollut tarkoitus laittaa kynsilakkaa, kiitos sun inspiroidun vihdoin niin että sain sen jopa tehtyä. Ja sävykin ratkesi siinä samalla, Essien Mint candy applea kun sattui löytymään omista kätköistä. :)

Calendula kirjoitti...

Onpas se ällömakea!
(en tiedä oliko tämä kohtaliaisuus vai ei ;D )

Anonyymi kirjoitti...

Kiva sävy, joskus poikaystävän kanssa shoppaillessa tuli hankittua samanlaisen värinen kynsilakka ja hänen kommenttinsa asiaan oli "ööh... näyttää hammastahnalta".:D

Maria kirjoitti...

Jose, hihi, se onkin tosi raikas sävy ^^

Calendula, mulla tää viel menee! :D Pastellipinkit ja -liilat olis jo iiihan liikaa :D

Anonyymi, haha :D Mä taas en pysty enää käyttään punasia lakkoja kun tulee mieleen ihan veriset sormet niistä O_O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...