11.1.2012

Mac Fling, Brow Set Beguile ja 168

mac overkill 2

Tuli käytyä Helsingissä viimeisillä lomapäivillä. Tuli käytyä myös Macin pisteellä Stockalla (millonka sen saisi Tampereellekin?! Tai no, ehkä ihan hyvä, ettei sitä olekaan, noin rahatilanteen kannalta. :D) Tuli ostettua se, mitä pitikin, ja vähän muutakin.

Alkuperäinen suunnitelma oli vain hankkia kulmakynä ja tuo pehmeistä pehmein poskipunasivellin, mutta myyjäneitokainen olikin niin avulias ja taitava, että sai minut ihastumaan myös värilliseen kulmakarvageeliin. Siveltimistä jutellessamme tulin myös vakuuttuneeksi siitä, että tarvitsen jättimäisen putelin sivellinpuhdistusnestettä. Hups? :D Noh, tuo kulmageeli sentään oli sellainen, että sekin oli mulla loppu joka tapauksessa. Puhdistusnesteestä olisi varmaan löytynyt halvempiakin versioita, mutta toisaalta iso pötikkä kestänee käytössä pitkään.

mac overkill 3

Olen käyttänyt tähän asti Duroyn vuohenkarvaista sivellintä, mutta se on kasvavissa määrin tuntunut yhä karheammalta ja raapivammalta ihoani vasten. Olen lukenut paljon hyvää tästä Macin 168-poskipunasiveltimestä (jota voi käyttää myös varjostuksiin), ja pehmeytensä ansiosta iho pikemminkin iloitsee kuin itkee, kun nuo pehmeät karvat lipuvat pitkin poskia. Enää ei harmita, vaikka häivytyksien eteen joutuisikin tekemään töitä, mitä kyllä tosin ei hirveästi tarvitse tehdä - tämä sivellin tekee jo valmiiksi aika pehmeää jälkeä, jos edelleen malttaa ottaa sitä älyttömän pigmenttirikasta poskipunaa tarpeeksi vähän siveltimeen.

Tuon Harmony-poskipunan kanssa olen muuten alkanut käyttää Macin luomiväriä sävyssä Omega varjostuksiin - se on vieläkin kylmempi, lähes harmaa sävy, joka sopii erinomaisesti posken syvimpään kohtaan, ja Harmonya levitän sitten juuri sen yläpuolelle tuomaan vähän sitä väriä ja hehkua. Kätevää, nimittäin Omega oli jäädä työttömäksi luomiväririntamalla, eikä juuri sen sävyistä poskipunaa tai varjostustuotetta ole ihan tässä nyt näkynyt. Kuulostaa kenties työläältä käyttää poskilleen kahta, korostusvärin kanssa kolmea tuotetta, mutta tuota Harmonya tosiaan ei tarvitse montaa kertaa poskelle sutia, se näkyy nimittäin ihan heti.

Hyvin hoidettuna Macin siveltimet kestävät melkein ikuisesti, joten vähintääkin uskottelen itselleni tehneeni hyvän investoinnin.

mac overkill 1

Kulmaväriksi etsin riittävän vaaleaa, mutta myös ehdottomasti kylmää sävyä - mulla on pieni ikuinen projekti etsiä täydellisiä kulmatuotteita. Myyjä ehdotti sävyä Fling tuollaisesta itseteroittuvasta, aivan ohuen kärjen omaavasta kynästä, ja siihenpä sitten ihastuin. Lopputulos ei ole liian vahamainen, muttei myöskään niin kuiva, että kynällä pitäisi kamalasti painaa ihoa vasten saadakseen väriä tarttumaan. Väri on ohutta ja pigmenttirikasta - sitä voi siis kerrostaa helposti tummemman lopputuloksen saamiseksi ilman, että se lopputulos on kuitenkaan sotkuinen tai vahamaisen paakkurainen. Jälki on tarkkaa.

Miinuksena itseteroittuvalle kynälle on sanottava se, että kun tuotetta pyörittelee ulos, sitä ei enää saa takaisin, ja toisaalta ei koskaan tiedä kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä. En siis ole täysin vakuuttunut siitä, ettäkö ostaisin tätä uudelleen, niin loistava kuin tuo väri ja sen laatu muuten onkin.

Kulmakarvageeleistä olen käyttänyt jo hetken Lumenen halpisversiota, joka hoitaa hommansa kyllä oikein pätevästi. Macin Brow Set -geeleistä löytyy eri värejä sekä ihan kirkasta geeliä - omassa keskiruskeassa sävyssäni Beguile on mukana ihan vähän kimalletta, joka ei kuitenkaan karvoissa juurikaan näy. Sellainen haukku pitää sanoa, että Brow Setin harjalla on Lumenen versiota vaikeampi saada tarkkaa jälkeä sotkematta karvojen ulkopuolista ihoa - tai kenties yritän liikaa. Ehkä se johtuu vain pitempään avattuna olleesta putelista, mutta aivan kuin Lumenen geeli olisi hieman kuivempaa, vahamaisempaa, ja täten myös vähemmän helposti sotkevaa.

Eniveis, sävyllä Beguile voisi myös ihan yksinään kiireisinä päivinä valmistaa kulmansa päivän koitoksiin, mikäli ei kertakaikkiaan ole aikaa kynäilyyn. Lumenen geeli kun taas on ihan himppasen tummempaa, ja jälki sen mukaista - voimakkaampi ja jo liiankin tumma. Se vaatisi sitten puuterointia kaverikseen, jolloin jälki on helposti sitten taas aika... no, jauhoisen puuterinen ja turhan harmaa. Nähtäväksi nyt kuitenkin vielä jää, ihastunko Brow Setiin riittävästi ostaakseni sitä vielä joskus uudelleen.

What a splurge.

2 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Mä opin meikkaamaan kulmat nätisti just noilla MACin kynillä. Mulla on käytössä sekä Lingering, että Spiked. Fling tuntui jopa blondina vähän liian vaalealta kun omissa (harvoissa) kulmissa kuitenkin on sävyä ihan hyvin.

Mulla on myös Omega, mutta käytän sitä lähes pelkästään kulmien meikkaamiseen kun haluan puuterisemman ja pehmeämmän jälken kuin kynällä. Se on just oikean sävyinen kun ei taita lainkaan lämpimään.

Maria kirjoitti...

Mulla taas on usein se päinvastainen ongelma, monet kynät tekee liian tummaa jälkeä mun makuun :) Haluaisin tehdä aina paksut ja tekstuuriset kulmat, mutta jos väri on kauhean tumma, se näyttää helposti mulla hassulta, joten sit tekee ohuemmalti... :) Fling on aika lähellä mun omien kulmien sävyä, ihan himpun tummempi, ja mikä parasta, ei kans tippaakaan sitä punasuutta! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...