2.1.2012

Joululahjat ja välitila

xmas presents 4

Uusi vuosi, uudet stressinaiheet, mutta ensin vielä joululahjani, joista on kiireen keskellä varmasti iloa. :)

Paljon suklaata (kuvassa on joku murto-osa siitä todellisesta karkkimäärästä :D), Urban Decayn Naked-luomiväripaletti, josta on sitemmin ilmestynyt myös vähän toisenlainen versio, ohuita villasekoitesukkia, villasukkahousut (tästä on tullut jo vuosittainen perinne :D), Tigin Candy Fixations -sarjasta tukkaa tuuheuttava ja juuria nostauttava Sugar Shock -suihke, iso kasa Finnkinon leffalippuja, kehuttu ja ylistetty Ville Tietäväisen Näkymättömät kädet -sarjakuvaromaani sekä kuvista puuttuva Black Swan -blu ray.

Erittäin viihdyttäviä, mutta myös käytännöllisiä lahjoja siis. Erityisesti ne suklaat... ;D

xmas presents 3
xmas presents 2

Olen aina uuden vuoden jälkeen tosi ristiriitaisissa fiiliksissä, lähinnä, koska on juuri mukamas pitänyt olla aikaa lomailla, mutta eihän opiskelijalle mitään lomaa ole edes virallisten lukukausien ulkopuolella. Toisin sanoen, ei ole tuntunut lomalta kuin parina päivänä, kun on voinut hyvällä omatunnolla luopua stressaamisesta. Muutoin olen joko tehnyt hikihatussa, tai sitten ajatellut kylmänhiki selässä mitä kaikkea pitäisi tehdä.

Viikon päästä alkavat taas uudet kurssit, ja mua lähinnä väsyttää ja masentaa. Keskittymiskyky ja paineensieto on nyt alentuneessa tilassa, enkä osaa kuvitella itseäni juuri nyt yhtään minnekään. Ja yli kaiken suorittamiseen ja taloudelliseen tuottavuuteen uskovat poliitikot vielä haluais tästä selkänahasta repiä sen sielunkin ihmisestä. Tenttikirjatkin jälleen tuossa vieressä odottavat avaamistaan kysellen, että meinaatko feidata, häh, meinaatko... Joululomat, välipäivät ja sen sellaiset tuntuvat tässä olevan jotain tosi erikoisjännää limboa.

Ei ihme, että olen hankkinut itselleni pari ekstrajoululahjaa. :o
Palaillaan piakkoin toivottavasti enegisemmissä tunnelmissa!

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sama tilanne opiskelumotivaation suhteen, gradu pitäisi saattaa valmiiksi, muita kursseja vielä hoidella vaikka kuinka paljon ja työtkin painaa päälle aarrgghh. Kun saisi keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.

Jose kirjoitti...

Mä en ole oikeastaan vielä edes tajunnut, että vuosi on vaihtunut. Jotenkin ei vaan tunnu yhtään siltä. Ehkä se on siinä, kun tykkään talvesta ja nyt kun ei ole lunta eikä pakkasta niin on jonkun sortin epävuodenaika menossa. o_O

Hei kerrothan sitten vähän tarkemmin tuosta Sugar Shockista! Olen harkinnut tökötin hankkimista, mutta vähän mietityttää sen ominaisuudet suolasuihkeisiin verrattuna.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, sanopa muuta, ei stressaantuneena kyllä ole mikään multitaskauksen ihmelapsi ;o Ja välillä tuntuu, ettei haluaisi tehdä YHTIKÄS mitään. Ehkä se tästä vähitellen... Toivottavasti et ihan uuvu kaiken työtaakkasi alle sinäkään!

Jose, joo, tässä pitkään ollut jo sellaista aika loppusyksyistä keliä, ei tiedä miten päin olisi. :D

Ja voin kyllä nyt jo sanoa tuosta Sugar Shockista, että on aikamoisen tehokas tuuheuttaja ja tyvikohottaja ihan kuivaankin tukkaan, itse kun harvemmin föönäilen muutenkaan. :) Mutta varoituksena, tuoksu on aika imelä, tukasta voi jäädä aika tököttinen jos käyttää liikaa ja tietysti pää voi takkuuntua tehokkaasti, jos yhtään tuon kanssa vaikka tupeeraa. :P Mutta että on tehokas kyllä.

Suolasuihkeista olen kokeillut nopeasti vain Tigin sitä ekolinjan tököttiä, ja siitä ei oikein jäänyt minkäänlaisia muistoja mieleen.

Hanna kirjoitti...

Toi Urban Decayn Naked-paletti on maaaailman paras luomivaripaletti!
Tuli iteki kyseleen lisaa tosta Sugar Shockista, en oo ennen tormannyt tohon tuotteeseen. TIGI on musta siita hyva kun se on edullinen ja silti niitten tuotteet on musta aika tasasta laatua. Suosittelen lampimasti muuten niiden kuivashampoota. Oon kokeillu muitaki kuivashampoita, mutta toi tigin on ainoa jota oon sitten ostanut toistekin.

Niin ja hyvaa uutta vuotta Maria. Toivottavasti viela tanakin vuonna kirjoitat blogiisi hyvia ja inspiroivia juttuja. Tata on ilo seurata.

Maria kirjoitti...

Kyllä, se on *lähes* kaikki, mitä keksin toivoa luomiväreiltä! Vain Macin ihonväristä, mattaisaa Orbia ei tullut mikään korvaamaan (käytän sitä apuna häivytyksiin ja joskus pohjustukseksi, tai ihan vaan luomen värin tasoittamiseksi). Ja noh, on noille tummemmille mattaluomiväreillekin yhä paikkansa, tuossa kun oli aika paljon kimalteita tosi monessa. Mutta ihana paletti kyllä! Ja ottaen huomioon, että siinä on mitä, jollain neljänkympin hujakoilla tavaraa yli parinsadan edestä...

Suomessa nuo Tigit on muuten melkein tuplahintaisia siitä, mitä saa kun ulkomailta kun tilaa tänne... Erikoinen kuvio.

Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...