19.1.2012

Jopa on talvipopot!

Image and video hosting by TinyPic

Aloitetaas sitten vuoden ensimmäisellä Spartoo-postauksella! Talvikin on päässyt vihdoin mukavasti vauhtiin. Lumi on ainakin vähän aikaa kiva juttu, juuri tasan sen aikaa, kun on pimeintä ja valkoinen ympäristö voimistaa valoa. Sitten se kivuus kyllä loppuu siinä kohtaa, kun alkaa liukastella lumen alta pilkottavaan jäähän tai pitää kiipeillä nietosten ja paksujen lumikenttien yli ja ympäri päästäkseen bussipysäkille...

Kunnon talvijalkineet ovat pop. Itse tykkään Vagabondin talvijalkineista, mutta mites olis hei tälläset kunnon moonboots-vibaiset töpsökät kaikissa mahdollisissa yksityiskohdissa ja väreissä? ;) Ylärivin toisista kengistä, joissa on hiuksia muistuttavia yksityiskohtia, tulee jotenkin mieleen ewokit Star Warsista... Tällaisilla vähän hupsuilla ja iloisenhassuilla kengillä on varmaan käyttäjäänsä sama vaikutus kuin esimerkiksi paljasjalkakengillä, joissa on varvasosiot jokaisella varpaalle, on minuun: ainakin alkaa pari ekaa päivää hihityttää, jos omiin jalkoihinsa katsoo. :D

Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas kuvan kengät ovat: Roxy Tarah, Rubber Duck Bigfoot (siinäpä vasta sopiva nimi noille karvakoipikengille! :D), The North Face Nupse Fur ja Rubber Duck Sporty Stamped.

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Oi muistoja... Käytin ala-asteella äitini vanhoja jedisaappaita (vrt. ylä oik.), ne vaan olivat beiget. Olivat kyllä makeat. :D Ja lämpimät!

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa!
Tänään internettiä selatessani törmäsin termiin nimeltä ACTA, mutta en löytänyt mistään tarpeeksi tietoa saadakseni 100% selville, mistä on kyse.

Käsitykseni mukaan ainakin yksi piraattipuolueen jäsen on kirjoittanut asiasta negatiiviseen sävyyn, mutta olisi mukavaa kuulla sinunkin mielipide asiasta ja kenties selkokielellä ilmaistu lyhyt info mistä on kyse.

Kiitos ajastasi ja iloista talvenjatkoa !< 3

Maria kirjoitti...

Olen kirjoittanut asiasta aiemmin tässä postauksessa:
http://www.heijastuspinta.fi/2009/11/acta-kauppaneuvottelut-eivat-nayta.html
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...