31.1.2012

Ihanat laukut

Image and video hosting by TinyPic

Laukut, ihanat laukut! Olen jossakin laukkuhulluudessa nyt ollut viime aikoina. Pakkomielteenäni ovat näppärät pikkuveskat, mieluiten ketjullisella olkahihnalla. Sellainen olisi aika kätevä esimerkiksi baarissa, jossa pelkään aina jaloissani pyörivää isoa laukkua ja sen mahdollisia ryövääjiä. Mielessäni kummittelee myös kuulemani tarina saksin olkahihnoja katkovista varkaista... Siitä siis tuo ketjuhihnaidea! :D Tässäpä muutama herkkubongaus Spartoolta.

Laukut ovat ylhäältä myötäpäivään kiertäen: David Jones - Barbeline, Paul & Joe Sister - Relief Rabi, Guess - Mauritius, Belmondo - Felou, Sabrina Paris - Magdeleina ja Groom - Capuccio.

Pidän erityisesti noista mainituista Sabrinan ja Guessin laukuista, jälkimmäisen tykkäämisestäni olen jopa vähän yllättynyt noiden ullanväristen yksityiskohtien takia, eikä merkki nyt hirveäsi ole yleensä ottaen säväyttänyt. Yksittäisiä hienouksia toki löytyy, joten ei kannata olla liian ennakkoluuloinen. Ensimmäisessä viehättää yksinkertaisuus ja eleettömyys, sopivuus niin arkeen kuin juhlaankin. Jos ette nimittäin ole huomanneet, pidän muunneltavuudesta ja siitä, että asiat sopivat useampaan kuin yhteen tilanteeseen. ;) Siitä syntyy ajattomuus ja myös kulutukselline eettisyys, osittain.

Ei hätää, pian taas kengät jyräävät aihepiirissä, aion nimittäin kertoa teille miten hienosti mustat Emuni ovat suoriutuneet pakkasista. ;)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Vähän turhan tiheään tahtiin näitä Spartoo-mainoksia.

Maria kirjoitti...

Mikä olisi hyvä tahti?

siru k kirjoitti...

Minusta Spartoo-postausten tahti on ihan hyvä eikä mitenkään häiritsevä. Mutta muistatko kuvassa olevan solmulaukun/repun linkkiä Spartoon sivuille, kun en sitä mistään löytänyt?

Maria kirjoitti...

Hup, juuri sen unohdin tuosta luettelota. :) Kyseessä on Groom-merkin Capuccio-laukku. :)
http://www.spartoo.fi/Groom-CAPUCCIO-MEDIUM-x67477.php

Anonyymi kirjoitti...

Minusta olisi parempi, jos Spartoo-postauksien yhteydessä tulisi sitä "tavallistakin" blogausta, kun nyt sitä tulee tänne, ajattelee että "aha, uusi postaus", mutta sitten se paljastuukin pelkäksi ns. mainosviestiksi. Eli, että laittaisit tavallisen blogauksen ja vaikka loppuun lisäykseksi Spartoo-vinkit. Tällaista tarkennusta ekaan kommentiini, tosin ei ole kyse vakavasta asiasta tms.:P

Maria kirjoitti...

...Jotkut ei sitten siitäkään pidä, että tavallisia postauksia "pilataan" mainoksilla ja huijataan ihmisiä lukemaan niitä. ;) Oon aatellut, että tällein on heti helppo tietää haluaako lukea vai ei. Mutta otetaan harkintaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...