4.1.2012

2 x COS

first outfit of 2012 1

Vuoden ensimmäinen asu, olkaatten hyvät, ja samaten kiitos miehelle, joka ne kuvat jälleen kerran kivasti tallensi. ^^

Itselle hankitusta joululahjapaketista kuoriutui parikin COSin villaneuletta. Pitkähihainen, ohut paita, jonka suuaukossa on napitus, sekä poolokauluksinen, hihaton liivineule, jonka takaosa on pidempi kuin etuosa. Löysän ja telttamaisen ulkomuotonsa ansiosta sitä on hanka saada kuviin imartelevasti, mutta yksinkertainen ja leppoisa säkki on mukava silloin, kun haluaa hautautua johonkin lämpimään.

Tiedän myös, että samanlainen löytyy ainakin Jenna K:lta, Sandralta ja Charlielta (kaikilla kiehtovasti ihan oma tapansa pukea täsmälleen sama vaate). Ai niin siis mikä vaatestalkkeri? :D Tätä vielä stailataan.

Itselle hankittu joululahja, köh, joskus marraskuussa, on myös tuo *kullan*värinen Michael Korsin jättikello, joka nyt sitten muutaman rihkamakorun ja laukkudetaljin (oho, tuli taas epäsuomea suomen sijasta) ohella saa jäädä ainoaksi kosketuksekseni kullanhehkun ja ylenmääräisen blingin maailmaan. Kello jo yksistään on aivan riittävän bling, joten sen kaveriksi ei välttämättä mitään muuta edes tarvitse. Ripaus jotain aivan ylitseampuvan *rikasta* muutoin yksinkertaiseen, tummanpuoleiseen tyyliin.

En luettele tähän kaikkia niitä miljoonia blogi-ihmisiä, joiden ranteissa olen bongannut, kuolannut, rakastanut ja lopulta itsekin sortunut tähän kultaiseen kahleeseen.

first outfit of 2012 4
first outfit of 2012 5
Villapaita x 2 - COS, housut - Filippa K, kengät - Vagabond, kello - Michael Kors
first outfit of 2012 3

Lumet ne senkun tulee ja menee. Yrittäisivät nyt neuvotella ja saada asiasta jonkun konsensuksen. Sohjo ei ole pop.

Viihteellistä keskiviikkoa teille!

5 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Toi kello on tosi kaunis

Maria kirjoitti...

Kiitti, mäkin tykkään!

Tulee vaan het varsinaiseksi ongelmaksi, kun ei vaan *voi* yhdistää hopeakoruja kullanväriseen kelloon, niin sitten ei myöskään *voi* käyttää kaikkia jänniä riipuksia ja sormuksia, jotka pölyttyy sitten korupuussa... :D

Anonyymi kirjoitti...

En ole bongannut teksteistäsi mainintaa tulevista pressavaaleista. Oletko tarkoituksella jättänyt aiheesta kirjoittamatta, vai saako kysellä ehdokassuosikistasi?

Maria kirjoitti...

En ole niistä kovinkaan innostunut, enkä osaa edes valita vähiten huonoa tyyppiä, vaikkakaan en nyt ole esimerkiksi innolla täytellyt vaalikoneita tai seurannut silmä tarkkana kaikkea vaalimylläkkää...

Näitä Räsäsiä ja kumppaneita en todellakaan halua äänestää, Soinia, Niinistöä ja Lipposta ihan yhtä vähän, Arhinmäkeen en nyt just luota enää juurikaan ja Haavistoon en luota koska Vihreät. Väyrynen on hupsu kuin käpy, muttei sitäkään nyt kuitenkaan viitsisi äänestää. Kaikki ovat käsittääkseni osapuilleen yhtä liberaaleja tai "liberaaleja", kukaan ei ole erityisen tietoyhteiskuntatiedostavainen, kaikilta löytyy kyllä aina johonkin jotain tosi hyvääkin sanottavaa, jopa Väyryseltä, muttei kukaan vaan vakuuta tai kutsu samastumaan itseensä saadakseen musta kannattajaansa.

Jos Piraattien Harri Kivistö olisi meiltä päässyt ehdokkaaksi, olisin hihkunut riemusta, koska siinä on hurjan fiksu tyyppi, jota äänestäisin hyvin mielelläni, mutta kun ei katsottu olevan toivoa saada kerättyä niin pienessä ajassa riittävästi nimmareita niin jäi tällä kertaa sitten väliin.

Ehkä mä arvon jonkun, ettei mene ääni harakoille ja kirkkoveneille...

Topi kirjoitti...

Ei minuakaan kiinnosta yksikään pressa ja jätän äänestyksen väliin.

Pressa ei ole nykyään kuin pelkkä keulakuva, ellei joku ehdokkaista ehdota valtaa takaisin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...