30.6.2011

Lisää kenkäalennuksia!

Spartoossa ovat VIP-alennukset vaihtuneet lisäaleisiin! -60 prosenttia huidellaan. Muistutettakoot myös, että Spartoolla on ilmainen kuljetus ja palautus, mikä mun mielestä kyllä pitäisi olla joka putiikilla käytössä. ;)

Tässä vähän mainosta siitä, mitä kaikkea alennusmyynnistä löytyykään, sekä omia suosikkejani.

Image and video hosting by TinyPicAlesta löytyy mm. vino pino Converseja! Löytyy kangasta, löytyy nahkaa, on korkeaa vartta ja lyhyttä vartta, mustaa, värikästä ja valkoista, paksupohjaista ja kevytpohjaista, on Batman-kuvitusta ja Jimi Hendrixiä. Tiedän, että siellä lukijoissa lurkkii muutamia tennarifaneja, joten tsekatkaas ihmeessä. ;) Valinnanvaraa nyt ainakin löytyy!

Image and video hosting by TinyPicMyös Vagabondeja löytyy nyt alennuksesta, niin kesäisiä sandaaleja kuin syksyisempiä saappaitakin. Vähän toivoisin, että Spartoolla olisi laajempi valikoima tämän merkin kenkiä, mutta mä nyt olenkin ihan puolueellinen. :D Joka tapauksessa, yllä olevat Amalfit ovat hauskasti armeijanvihreät - vaikka en nyt suoranaisesti sitten lopulta hurahtanutkaan armeija-trendiin, tykkään ihailla murrettuja, tummanvihreitä sävyjä muilla ihmisillä.

Image and video hosting by TinyPicNämäkin kengät arvatenkin puhuttelevat monia: Dr Martensit ovat useiden suosikkeja, minun itseni ei niinkään. Nyörit, maiharius ja korkeat varret kyllä vetoavat, mutta ruskea, paksu ja liukkaaksikin moitittu pohja tai kirkkaana loistavat tikkaukset eivät niinkään. Ymmärrän estetiikan, mutten allekirjoita sitä. Mutta niille, jotka kuulevat näiden kenkien kaihoisan kutsun, suosittelen kyllä vilkaisemaan Spartoon alennusvalikoimaa!

Omalla vastuulla sitten, aleshoppailu voi olla turmiollista... Itsehän olen vielä toistaiseksi onnistunut välttämään kaikki houkutukset. :D Järki päässä, mutta ovathan ne kengät nyt ah-niin-ihania!

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

Kuvat: Spartoo

29.6.2011

Gareth Pugh AW11

Image and video hosting by TinyPic

Tällä hetkellä minua inspiroi Gareth Pughin syksyn 2011 mallisto. Paitsi että se on musta, siinä on myös juuri sellaisia scifisteleviä vaikutelmia ja yksityiskohtia, jotka synkkyydessään vetoavat minuun. Huomaan muutenkin kiinnostuvani niistä mallistoista, joissa synkistellään tai herkistellään tummissa sävyissä, enkä niinkään pitäydy uskollisena yksille ja samoille suunnittelijoille. Toisaalta, tietyillä nimillä tuntuu useimmiten olevan samanhenkisiä mallistoja.

Siinä on runsasta yksinkertaisuutta hulmuavien helmojen ja villien linjojen muodossa, kiiltäviä pintoja matan vierellä, pitkiä takkeja, viittamaisia takaliehukkeita ja ryhdikkyys, joka kohtaa kurittoman epäsymmetrisyyden. Erityisesti miesten takit voisivat olla Star Trek -vibaisia, sotilaallisen asiallisia virkapukuja.

Ah, ihanaa!

Image and video hosting by TinyPic


Kuvat: Style.com

27.6.2011

Uloslukittu

Kävi hassu juttu. Lähdin iltapäiväksi shoppailemaan jättäen talon tyhjilleen. Palatessani tajusin, etteihän tässä olekaan nyt avanta mukana, eikä ketään kotosalla huhuilustani ja tekstittelystäni huolimatta. Noh, eipä siinä, sitten vaan takapihalle hengaamaan ja odottamaan, räpsimään kuvia ja lopulta turvautumaan lähikaupasta haettuun lohtukaljaan. :D Paljon sitä ehtii tunnissa. ;P

Kuten myös näkyy, mulla on nyt tää uusi, lämpösten kelien sotisopa, josta en luovu: pitkä ja hihaton maksimekko. Vaihdoin myös tummat kynnet taas valoisien kesäöiden kunniaksi OPIn harmaaseen Skull and Glossbones -lakkaan. Näin tiheään en olekaan vaihtanut kynsieni väriä ikiaikoihin... Pidän siitä, miten puutarhan keskellä vaikutelma on kuin pienen luonnonnoidan kesätaiat.

C360_2011-06-27 18-21-36
C360_2011-06-27 18-17-22
C360_2011-06-27 18-09-27
C360_2011-06-27 18-13-33
C360_2011-06-27 18-16-15
C360_2011-06-27 18-11-45
C360_2011-06-27 18-20-40
C360_2011-06-27 17-56-43

25.6.2011

Juhannuksen asu

Juhannusasunani toimii musta, olkaimeton maksimekko Asokselta. Vaikutelmaa terävöittämässä ovat muutamat rakkaat korut. Miehelle kiitos kuvista.

Eilisestä on toivottu kivasti, oli hyvät pippalot. :D Tänään puolestaan ohjelmassa on iltapäiväsaunomista ja lisää grillailua. Kesä *sydän*

juhannus 2011 12
juhannus 2011 17
juhannus 2011 15
juhannus 2011 2
Mekko - Asos, kaularengas - Camdenista, lintusormus - Blue Bayer Design via Etsy, rannekoru - Fashionology.nl, nahkaranneke - H&M Men, korvikset - Kalevala koru, kengät - Vagabond
juhannus 2011 18
juhannus 2011 19
juhannus 2011 16
juhannus 2011 20

Rauhallista juhannuspäivää kaikille ihanille ihmisille! ^^

24.6.2011

Juhannus-moi

Hyvää Johannes Kastajan muistopäivää! Eikun, keskikesän valonjuhlaa. Kesäpäivänseisaus taas meni jo, nyyh. :D

Täällä on grillailtu pihvejä, kasvisvartaita, makkaroita. On saunottu ja availtu siidereitä, kaljoja ja valkkaria. Jälkkäriksi "vähän" suklaata ja jäätelöä. Eli meidän perus-Jussi: syöpöttelyä like there's no tomorrow!

Taikoja emme valitettavasti testaa.

juhannus 2011 9
Ignroe epätasainen lakkaus. OPI Skull and Glossbones
juhannus 2011 6
juhannus 2011 3
En ole kalkkilaivan kapteeni, vaan Lumikki. Ei vaan jaksa ihan kamalasti tehdä omasta ihonväristään erityistä projektia muodossa tai toisessakaan, joten auringossa lojutaan kun huvittaa. :D

saaran juhannus 2011 2
Tässä toinen harvemmin auringossa köllötelevä. :D
juhannus 2011 13
juhannus 2011 8
H&M Men
saaran juhannus 2011 1
juhannus 2011 4
OPI Here Today... Aragon Tomorrow (tumma vihreä)
juhannus 2011 7
Fashionology.nl
saaran juhannus 2011 7

Hyvää jussia kaikille!

22.6.2011

Tight

En ole käyttänyt farkkuja pitkään aikaan. Olen jo useamman vuoden turvautunut leggingseihin, sukkahousuihin ja erilaisiin kangashousuihin, mutta vanhoihin kunnon farkkuihin olen palannut lähinnä hairahduksenomaisesti. Nyt kuitenkin kun kaipaa vaihtelua eri pituisiin helmoihin ja kunnon takataskut, olen taas vähäsen enemmän inessä. Cheap Mondayn joustaviin ja pehmoisiin Tight-mallin farkkuihin voi aina luottaa.

Eivät nämä mukavuudessa kyllä leggareita voita, joten farkkutyttöä minusta tuskin enää saa villistä ja omistautuneesta menneisyydestäni huolimatta.

cheap monday tight 4
cheap monday tight 6
cheap monday tight 11

Mitä tulee liivienolkainten näkymiseen, kuulun siihen koulukuntaan, joka pitää näkyvyyttä ihan hyväksyttävänä. Mitä paremmin ne sopivat asuun (esim. tässä voisi yhtä hyvin olla toppi, jossa on yksityiskohtana kiilamuodostelmassa olevat tuplaolkaimet), sen vähemmän ne pomppaavat silmiin. Ei sillä, ettäkö asia nyt kovin iso olisi muutenkaan. Enmä ainakaan jaksa järkyttyä tai paheksua sitä, että monilla ihmisillä on rintsikat. :D

cheap monday tight 12
cheap monday tight 7
Harness - Zana Bayne Leather, toppi - In Wear, farkut - Cheap Monday, ballerinat - Wonders, rannekahleet - H&M

Illanjatkot!

21.6.2011

Lasikissa

Kissa, joka juo vesilasista.

Myös Saara osaa tämän, joskin lähinnä yön pimeinä tunteina, mikäli joku on asettanut yöpöydälle vesilasin. Muihin Saaran yöaktiviteetteihin, erityisesti siinä kohtaa, kun alkaa olla aika heräillä (ainakin Saaran vatsan mielestä), plikka saattaa alkaa tassullaan koitella nukkuvan naamaa. Kerran on kuulemma jopa tullut naamalle seisomaan. x)

20.6.2011

The Picard Song

Olen tällä hetkellä kohtuullisen kukkuluuruu. :D Huonot yöunet, tenttikiri, stressi, väsymys, akuutti keskittymishäiriö, stressi ja vielä se väsymys.

Välillä tarttee breikkiä. Vaikka sitten Star Trek TNG:n parissa. *Maria sydän Jean-Luc Picard aka Patrick Stewart.*

Toinen karismaattinen, teatteritaustan omaava gentlemannisuosikkini on Ian McKellen (eli se tyyppi, joka näytteli Gandalfia). Mikä onni, että ovat päässeet näyttelemään yhdessä, nimittäin X-Men -trilogiassa toistensa arkkivihollisia. Ai niin, ja molemmat ovat toki arvokkaasti "sir". ;)

Alla kapteeni Picardin tähtihetkiä musiikiksi ja musiikkivideoksi puettuna! TNG-faneille tämä tosin saattaa olla jo tuttu.... :PNyt excuse me, kun menen hajoamaan. ;o Siis toki tuolle videolle.

19.6.2011

Nooran synttärit

Eilen juhlittiin Nooran 25. syntympäivää. Kuvasato rajoittuu nyt lähinnä kakkuihin (niitä oli peräti kaksi!), mutta hälläkö väliä. Kakut on se pääasia. :D

Itsehän en leivo. Koskaan. x) En vaan osaa.

friend's bday table 4
Kynttilät palo jo. :D Vähän steariinia kakkuunkin.
friend's bday table 5
Mansikkakakku oli allekirjoittaneen henk.koht. suosikki
friend's bday table 8
Kakkukahviakin tarjottiin
friend's bday table 10
friend's bday table 7
friend's bday table 9
friend's bday table 11

Kiitos vain vielä juhlakalulle tarjoiluista ja järkkäilyistä, ja kaikille kollektiivisesti kivasta illasta! :)

Tää menee nyt lukemaan ja kiroamaan sitä, että onnistui hyvin älykkäästi telomaan päkiänsä istumalla huonosti jalkansa päällä. :o Oh joy.

18.6.2011

Spartoolla alennuksia!

Hei tyypit, olettekos huomanneet, että Spartoolla on tässä nyt menossa vielä parin päivän ajan suuret VIP-alennukset! Kannattaa tsekata, nämä alennukset ovat voimassa 21. 6. asti, ja parhaimmillaan päästään 60 prossan aleisiin.

Ale-sivuilta löytyy mm. seuraavanlaisia kaunokaisia:

Image and video hosting by TinyPic


Terävät kengänkärjet ovat palaamassa muotiin, ja nämä nilkkamittaiset buutsit demonstroivat sitä. Kun terävyys oli edellisen kerran kovassa huudossa, taisin olla korkeintaan teini-ikäinen, ja koska olin kaikesta pihalla oleva nörtti, en tullut koskaan hyödyntäneeksi kyseistä trendiä, enkä siis oikeastaan oppinut inhoamaan sitä sen taas poistuttua kuvioista. Toki terävän kärjen voi tehdä vähän vähemmän hienoksikin, mutta ylläolevat Fidjit voisin hyvinkin kuvitella jalkaani!
Image and video hosting by TinyPic

Luit oikein. Nörttikengät! En silti ihan näe, mitä erityisen nörttimäistä tässä yksinkertaisessa tyylikkyydessä on. Erilaisilla pinnoilla, sileällä ja rosoisella, leikittelevä Geek Brogue on hauska kaikessa simppeliydessään. Oivat jalkineet vähän harmaampiin kesäpäiviin?
Image and video hosting by TinyPic

Ei kesää ilman punaista, oli kyseessä sitten kesäiset mansikat tai pirteänpunaiset kesäsandaalit. Punotut remmit ovat hauska katseenvangitsija, ja paksu nilkkaremmi antaa ryhtiä. Vaikka en osaakaan itse käyttää punaista omassa repertuaarissani, voisin silti vaikka syödä nämä herkullisen väriset kengät! :D

Image and video hosting by TinyPic

Cafè Noir - Isonza

Nämäkin korkkarit löytyvät alesta. Niissä on viehättävää MC-henkeä mustan nahan tikkauksista vetoketjukoristeluihin. Platoo-pohja vaimentaa iskuja ja tekee kävelystä helpompaa, mutta kymmenen sentin koron kanssa kannattaa olla tarkkana, ellei ole harjaantunut korkeiden korkojen kanssa. :D Khuuleimmat motskaritsiksit kun eivät horju tai kompastele - ajatelkaa vaikka Sons of Anarchyn Gemmaa. ;)

Kannattaa siis tsekkailla! Joka makuun jotakin.... ;)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

17.6.2011

Deer hide scarf by Logan Neitzel

Wau. Kuinka näyttävä keksintö onkaan muhkean runsas nahkahuivi? ...Joka on mukavasti reunoiltaan riekaleinen? Ja johon on yhdistetty pehmeää villaa? New Yorkissa päämajaansa pitävä Logan Neitzel osaa kyllä pistää nahan estetiikasta pitävän likan kuolaamaan. Se on kuin valuvaa ja paksua öljyä...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Deer hide scarf by Logan Neitzel

Mukaisaa perjantai-iltaa kaikille! Omani menee kasvistortilloja vetäessä. :D

16.6.2011

Go the F**k to Sleep

Käsillämme on jälleen yksi esimerkki lisää siitä, miten teoksen piratisointi netissä ei näytä juurikaan myyntejä haittaavan, pikemminkin aivan päinvastoin.

Go the F**k to Sleep on Adam Mansbachin ja Ricardo Cortésin aikuisille tarkoitettu iltasatukirja, joka ampaisi Amazonin myydyimmäksi kirjaksi jo ennen julkaisuaan ja sai valtaisat määrät ennakkotilauksia. Tätä edelsi pdf-version vuotaminen verkkoon pahoille, pahoille piraateille.

Kuten Uproxxissa kirjoitetaan:
"But but but . . . piracy is evil and never increases sales of quality things people love, right?"

Ja Toisaalta The New Yorkerin toimittaja toteaa:
"After seeing the PDF, I went online and preordered a bunch to give my pregnant friends."

Antakaas kun mietin tätä nyt hetken.... Siis jos jotain on saatavilla ilmaiseksi, miksi kukaan ikinä ostaisi sitä? Waretus ilman muuta vähentää myyntiä ja vie leivän taiteilijan pöydästä, ja niin kauan kuin ihmiset warettavat, taiteella ei voi ansaita rahaa... HMM...

faces and creatures 8

Nääh, ei pidä paikkaansa.

Voisin jopa olla taipuvainen optimismissani uskomaan niinkin rohkeasti, että waretus nimenomaan on avittanut tämän kirjan näin laajaan tietoisuuteen ja huimaan suosioon. Itse asiassa menestystä ja sen syytä jopa ihmeteltiin, ja piraatit näyttävät ainakin joidenkin mielestä olevan ihan pätevä selitys.

Siitä voimme toki vääntää kättä, mutta ainakaan piratisointi ei ole syönyt hyvän teoksen mahdollisuuksia olla giganttisen kirjakaupan myydyin kirja. Ennen julkaisuaan (joka oli 14. 6.)

Kirjan ääniversion lukee muuten Samuel L. Jackson.

Tsek aihetta käsittelevät artikkelit:
The New Yorker: The Mystery of “Go the F to Sleep” Solved
Bay Citizen: 'Go the F--- to Sleep': The Case of the Viral PDF
Uproxx: Samuel Jackson Reads ‘Go The F**k To Sleep’ (Video)

Ja niistä laajemmista tutkimuksista voi tsekata infoa mm. Piraattipuolueen kokoamasta listasta:
Piraattipuolue: Tutkittua asiaa tiedostojenjaosta
ja Zeropaidin kokoavasta artikkelista: Another Study Finds File-Sharers Are Big Content Spenders

Lokoisaa torstaita ihmiset! Lukekaa vaikka joku hyvä kirja. ;)
Tsek vaikka Kirjasammosta V niin kuin Verikosto
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...