26.12.2011

Tyttöystävähaaste

suokki 2011 26

Tartuinpa tähän MouMoun kehittämään, hauskalta kuulostavaan haasteeseen, jossa pitää kertoa viisi asiaa itsestään tyttöystävänä. (Pojat osaavat varmasti soveltaa tarvittaessa!) Lainatakseni alkuperäistä: "Vähän kuin siis täyttäisi tyttöystävähakulomaketta, jossa pitäisi kertoa itsestään, jotta unelmien mies voi päättää, sovitteko yhteen."

1. Olen turhamainen. Deal with it. En kuitenkaan koskaan katso asiakseni arvostella Sinun tai kenenkään muun tyyliä tai pukeutumista, mutta kerron mielelläni mielipiteeni, jos sellaista kaivataan. Enimmäkseen olen kaikkein kiinnostunein ja kriittisin omasta ulkonäöstäni, en muiden. No okei, rikkinäisistä sukista avaan suuni.

Toisaalta Sinun ei tarvitse koskaan ratkaista puolestani onko jokin vaate tai asu hyvä - hyvin harvoin oikeastaan kysyn mielipidettäsi tyylistäni, koska tiedän, että sinua kiinnostaa minun vaatteitani enemmän... oikeastaan ihan mikä vain. :D ...Ja koska tiedän myös, että vaikka pukeutuisin melkein mihin tahansa, löytäisit sieltä aina sen positiivisen ja katsoisit kaikkia erikoisuuksia ja "erikoisuuksia" kuitenkin hyvällä. ;)

october_is_here_2

2. Olen luulosairas, neuroottinen, suurentelevainen, hieman paranoidi ja piiskaan itseäni helposti ja paljon tekemistäni virheistä, ja välillä myös asioista, jotka eivät edes ole kenenkään mielestä virheitä. Joskus tämä voi kevyimmillään olla lähinnä söpöä tai välittää jännällä tavalla luovan-hieman-hullun-ihmisen mysteerisen auran, mutta osaan olla myös äärimmäisyyksiin asti rasittava näiden teemojen kanssa.

the little shadow 9

Minut voi rauhoittaa erittäin tehokkaasti ihan vain ottamalla huoleni tosissaan ja esittämällä loogisen päättelyketjun siitä, miten asiat ovat oikeasti ihan hyvin, tai ainakin yleensä paremmin kuin miltä minusta *tuntuu*. Myös kaikki uudet näkökulmat yleensä saavat minut nopeasti ulos päässäni pyörivistä oravanpyöristä. Emotion meets reason ja I'm ready rock again.

3. En ole pitkävihainen. Siinä missä kiihdyn nollasta sataan puolessa minuutissa (en onneksi kovin helposti tuttujen ja rakkaiden seurassa), lepyn ja unohdan kaunani ainakin melkein yhtä nopeasti. Saatan joskus tehdä päätöksen pitää mielenosoituksellisesti mykkäkoulua vaikka sitten ikuisesti tai ainakin huomiseen, mutta yleensä unohdan tavoitteeni tosi nopeasti, tai sitten saan vain oman mieleni niin pahaksi, etten kestä sitä. Ylpeyteni nielen heti samalla, kun Sinäkin, ja tulen asioissa vastaan, kun Sinäkin tulet.

C360_2011-10-1112-13-20 - Antonio,Round1

Ansiokseni minun on ihan sanottava, etten lähes koskaan kuitenkaan suutu sotkusta, myöhästelystä, kotitöiden delegaatioista, vessanpöntön ringeistä enkä hiekasta eteisessä, osittain koska näissä jutuissa en itsekään ole mikään pyhimys, osittain taas, koska en näe niitä herneytymisen arvoisina asioina. (Näistä asioista aiheutan lähinnä itselleni satunnaisia hermoromahduksia tyyliin tajutessani, etten taaskaan keksi kivaa päällepantavaa, koska vaatteet ovat sikin sokin mikä missäkin, koska niille on liian vähän säilytystilaa ja mitä hittoa miksi kello on jo noin paljon.) En suutu myöskään siitä, että olet usein työmatkoilla - otan sen ikävästäni huolimatta tilaisuutena uppoutua omiin aktiviteetteihini, ks. kohta 5.

Syyllistämistä ja syyttelyä sen sijaan käsittelen äärimmäisen huonosti, ja luon silmänräpäyksessä kosmoksellisen paradoksin olemalla yhtä aikaa henkeen ja vereen sekä asemiani puolustava, että maailman dramaattisin marttyyri. Sinua on varoitettu.

C360_2011-06-27 18-13-33

4. Blogi kuuluu arkeeni, elämääni ja identiteettiini siinä missä valokuvaus, pelit ja scifikin - vaihtelevalla tiheydellä, mutta ei lähde kulumallakaan pois. Se tarkoittaa sitä, että toisinaan kinuan Sinut kuvaamaan asujani, sitten nillitän kun lopputulos ei vastaa suuria visioitani, tai kun et kummallisesti olekaan kuin koulutettu stailisti, joka sanoisi tukan olevan nyt hiukkasen huonosti ja asettelisi laukkuni paremmin. Olen silti kaikesta huolimatta aina kovin kiitollinen avustasi, ja yritän muistaa sanoa senkin! :)

freezer cold (4)
(Vuonna 2009)

5. Minulla on toisinaan taipumusta suorastaan maanisuutta lähenteleviin, useita ja useita tunteja kestäviin putkiin, kun teen intenssiivisesti vain jotakin tiettyä asiaa X, ja mitä toivon sinun ymmärtävän. Enkä siis puhu jostain kahdesta tunnista, vaan pikemminkin puolikkaista kellonympäryksistä. Se saattaa olla sarjan katselu, pelaaminen, kirjoittaminen, tenttiin lukeminen, kuvien muokkaaminen, foorumeilla vääntäminen, ja niin edelleen. Se voi olla hyvä tai paha juttu.

Minusta on ihanaa tällä tavalla uppoutua Sinun kanssasi Diablon, Gears of Warin tai Borderlandsin kaksinpelikampanjoihin, ja elokuvia voisin katsoa vaikka kolme putkeen, kuluttaa koko illan yhden sarjan katselemiseen, uppoutua, syventyä ja hukkua siihen. Toisaalta saan tarvittaessa tämän ominaisuuden ansiosta tehtyä kuudessa tunnissa non-stoppina akateemisen, kymmensivuisen kurssiesseen englanniksi ja vieläpä niin, että arvosana on korkein mahdollinen. (Ja saleenahan muuten brassailen asialla. ;)

Ymmärrän, ettet ehkä aina jaa tätä intoani ihan tässä mittaluokassa saatikka käsitä, miksi pitää koko ilta vääntää netissä Väärää Mieltä olevien ihmisten kanssa ja saada hillitön päänsärky, enkä aina tajua sitä itsekään, mutta tällöin arvostan oman henkisen tilan saamista juuri näihin toimintoihin. Välillä toki minut kannattaa repäistä takaisin tähän maailmaan.

aa shorts 1

Napatkoot tästä haasteen kuka tahansa eteenpäin!

4 kommenttia :

Karoliina kirjoitti...

Hah, olemmepa samanlaisia kohdissa 1-3. Vitoskohdassa taas toivoisin olevani kaltaisesi, mutta en vain ole. Olen laiska ja samalla niin adhd, että vain haaveilen tuntien keskittymisestä mihinkään. :D

Mutta hauska haaste, kopsaisin jos ois blogi. :)

Maria kirjoitti...

Hih, voihan sitä tähänkin kirjotella, jos tulee mieleen jotain, minkä haluan jakaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm....

Ilmoitathan blogissasi mikäli olet joskus vielä sinkku? ^_^

<3

Maria kirjoitti...

Haha, lupaan sen tehdä, mutta en pidättäisi henkeäni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...