17.12.2011

Spartoon mustia laukkuja

Image and video hosting by TinyPic

Tällä kertaa esittelen Spartoo-postauksessa teille muutaman suosikkibongaukseni mustien laukkujen sarjasta. ;) Noh, on siellä tosiaan tuo yksittäinen harmaakin yksilö.

Vaikka harmaa on kaunis väri, yleensä gravitoidun kuitenkin niitä täysmustia esineitä kohti. (Ovelasti kuitenkin haaveilen unelmasisustuksessani lähes täysvalkoisesta ympäristöstä, johon ääriviivojaan vetäisivät muutamat, mutta harvat mustat asiat. Kuten minä itse mustissa viitoissani!)

Mutta takaisin varsinaiseen puheenaiheeseen. Ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle löydätte kuvasta seuraavat laukut: Great by Sande: Lily MM, Fiorelli: Fitzgerald Cabas, Esprit: Winnie, Groom: Maestro ja Kipling: Ingrid.

Näissä laukuissa viehättävät sekä ryhdikkäät linjat (puhun nyt erityisesti tuosta Groomin salkusta), että pehmeät ja pyöreämmät ääriviivat. Soljet yksityiskohtina ovat ihan minua itseään. Viime aikoina olen kaivannut lisäksi pitempiä olkahihnoja, jotta laukkua voisi kantaa hieman mukavammin niinä päivinä, kun kontissa painavat läppäri, kenties kamera, ja tietysti kasa kaikkea muuta tarpeellista. Lisäksi tuo uusi talvitakkini on olkapäistään jännästi sellainen, että laukut helposti tuppaavat luiskahtelemaan siltä alas - erityisjännä ilmiö kyllä. Tarkkaavaiset siis ehkä huomaavatkin, että tässä laukkuesittelyssä monessa on tuo pitempi hihna mukana.

Seuraavassa postauksessa sitten taas painopisteenä kengät! :)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...