13.12.2011

Seinäjoella

seinajoki14

Tehtiinpä tuossa viikonloppuna Maijan ja Nooran kanssa retki Seinäjoelle. Siellä nimittäin oli luvassa Marin järkkäämät synttäri-pikkujoulubileet, joissa ohjelmana oli syömistä, laulamista, syömistä, nauramista, syömistä... You get the idea. :D Mukana menossa olivat myös Outi ja Hanska.

Aivan mielettömän kivaa oli päästä pitkästä aikaa viettämään tyttöjen iltaa ja kelailemaan hetkeksi jotain muuta kuin koulujuttuja. ^^ Kiitos vielä illan emännöinneelle Marille mukavista pippaloista!

seinajoki13
seinajoki11
seinajoki5
seinajoki15
Mari otti (kuvan) takaapäin.
seinajoki12
seinajoki2
seinajoki8
Pysähdyttiin matkalla varmaan miljoona kertaa erinnäisistä syistä, yksi etapeista oli kuivaavien kurkkujen voiteluaineiden hankinta. Mukaan tarttui myös pullollinen uutta UFO Shottia, joka maistuu niiltä vaaleanpunaisilta ufokarkeilta, plus vähän lisänä salmiakkia. Maku ihan kohdallaan!
seinajoki10
seinajoki7
seinajoki4
seinajoki6
seinajoki3
Yrittää vakavana erottaa sanoja telkkarista... :D Kuvasta kiitos Marille
seinajoki1
Pippuri hengas rennosti ja sai paljon rapsutuksia. Lillillä taas oli liian kova meno päällä, jotta olisi tallentunut kameraan. :D

Mukaisaa tiistai-iltaa teille kaikille! ^^

2 kommenttia :

Mari kirjoitti...

Hih, kiitos itsellenne ja sulle ja kaikille, kun tulitte käymään!! :) Ens vuonna sitten taas jotain treffejä! :)

Outi kirjoitti...

Hymyilyttää, kun olen katsonut oman kameran kuvia. Kyllä se niin on, että jos bloggaajia on samassa paikassa, niin melkein jokaisella on kamera kädessä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...