7.12.2011

Dragon Tattoo

Image and video hosting by TinyPic


Tässä muutamia makupaloja pukusuunnittelija Trish Summervillen H&M:lle suunnittelemasta Dragon Tattoo -mallistosta, jota tietysti siivittää sopivasti tässä kuussa ensi-iltansa saava The Girl With The Dragon Tattoo -elokuva. Divided-kokoelman alle ilmestyvässä mallistossa on paljon mustaa, kulunutta harmaata ja vihreää sekä paljon rosoisia yksityiskohtia - kuinka ihana esimerkiksi on tuo nahkatakki motskarihenkisine yksityiskohtineen olkapäillä ja kyljissä?

Tämä kaikki tietysti leffan sankarittaren, Lisbeth Salanderin hengessä. Jo alkaa jännittää, miten Rooney Mara vetää vertoja ylihuipulle Noomi Rapacelle.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Kaikista eniten kuitenkin alkoi kiinnostaa tämä pitkä takki, jonka edustan jakaa viehättävän epäsymmetrisesti vetoketju.

Image and video hosting by TinyPic


Mallisto tulee myyntiin 14. joulukuuta, eli ihan pian! Dragon Tattoota tulee löytymään H&M:n liikkeistä ympäri maailmaa, mutta myös nettikaupasta. Toisin kuin ylivärikkään Versace-kokoelman kohdalla, tällä kertaa saatankin olla ruuhkauttamassa sivuja tuntikaupalla ennen myynnin avautumista... ;)

Kuvat via H&M

11 kommenttia :

amf8 kirjoitti...

Kerrankin mallisto josta voisin oikeasti kuvitella hankkivani jotain!

Jose kirjoitti...

Apua, mä voisin huolia noista sun mainitsemista kaikki! Erityisesti houkuttelis nahkahousut ja tuo pitkä takki, näytti olevan materiaaliltaankin ihan ok.

Taitaa vaan olla turha edes haaveilla, kun mallisto ei tule muualle myyntiin kuin Helsinkiin ja nettiin - ja H&M:n nettikauppahan tunnetusti lagaa aina kun joku erikoismallisto julkaistaan. :/

noora kirjoitti...

Sama täällä, kerrankin kiinnostaisi oikeasti hankkia jotain. Ei vaan yhtään inspaisi jännittää jumittavassa nettikaupassa, eikä etenkään huvita mennä liikkeiden tungokseen kyynärpäät edellä. :D No, ehkä mulla ei oo ees varaa noihin ihanuuksiin. Ää. :D

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten Rooney Mara eikä Mara Rooney :)

Hanna kirjoitti...

Toi takki on tosi kiva. Pitaakin varmaan kayda Hennesilla sovittelemassa pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Oonko minä ainoa, jota mallisto järkyttää :D

Ensinnäkin yhdistelmä jo ajatuksena: Lisbeth Salander ja H&M. Jep. Tää on vähän sama, kuin ne Sex Pistols ja Nirvana -bändipaidat samaisen ketjun liikkeissä. E-he-he.

Ja toisekseen. Valmiiksi rikotut paidat? Silloin kun minä olin nuori (heh-heh), paidat ja farkut rikottiin itse. Punk-vivahteita jos haettiin. Ne vaatteet olivat vanhoja, ajan kuluttamia ja ehkä tätä ajan kulumista tosiaan sopi myös vähän nopeuttaa. Mutta se, että maksaisi "tavallista" t-paitaa tai farkkuja enemmän sellaisista, jotka on jo valmiiksi pistetty palasiksi. Siinähän sitä punk-henkeä kerrakseen. (Viitsimättä edes kommentoida millaisilla myrkyillä mm. farkkujen "kulumatehosteet" tehdään.)

Ja venytyskorut ilman venytyksiä, no ehkä tämä on suunnattu niille, jotka haluavat "rajun näköiset korut", mutta eivät "tuhota" korviaan. Minä en vaan ymmärrä. Ehkä se johtuu niistä kymppimillisistä venytyksistä, jotka aikanaan korvissani olivat.

(Ps. Tämä ei siis missään nimessä ole mikään postauksen haukkumiskommentti. Ei,ei,ei. Tykkään blogistasi kovastikin. Tää oli ihan kannanotto H&M:n mallistoon. Kai sitä saa inhota, kun muut hehkuttaa niin kovin.)

Pps. En edes sano mitään siitä, miten sysipaska idea oli uusiofilmata elokuvat. Ihan oikeasti. Miksi.

Maria kirjoitti...

Heh heh, kyllähän noita valmiiksi tuhottuja farkkuja ja paitoja on kaupoissa ollut jo iät ja ajat. ;) Mut tossa mallistossahan on lisäksi muitakin vaatekappaleita, niiku vaikka noi takit. :) Tohon jenkkiversioon mäkään en suoranaisesti usko, mutta aion mennä piruuttani kattomaan. ;) :D

Anonyymi kirjoitti...

Vilkaisin HM:n sivuille ja taisivat lähes kaikki nämä tuotteet olla jo loppuunmyyty. Markkinointikoneiston voima on aivan häpeällisen suuri, ei voi muuta sanoa.
/Hannele

Anonyymi kirjoitti...

Huu, tulipas kirjoitettua kovin sanakääntein tuo kommenttini. En tainnut olla skarpeimmillani. Pahoittelut, jos siitä saattoi tulla jonkinlaisen henkkoht hyökkäyksen tuntu.

Jotenkin vain, kun itse en ole nähnyt yhdessäkään HM:n spessumallistossa mitään erikoista tai normaalista HM-kamasta eriävää, niin tämä jaksaa aina hämmästyttää. Muutenkin tullut sellainen olo viime aikoina että meille kansalaisille saadaan myytyä kyllä ihan mitä vain mihin hintaan vain, jos osaa käyttää sanoja ja oikeita kanavia tarpeeksi hyvin. Se on jotenkin surullista, vaikka itse en ole yhtään sen parempi.

/Hannele

Maria kirjoitti...

Hehe, markkinointikoneistopa se on juuri se. :) Toi Dragon Tattoo -mallistohan on lopulta aika tyypillistä Divided-kamaa niin ulkonäöltään kuin hinnaltaankin, mutta olihan se ihan hienosti stailattu niihin kuviin. ;) Lisäksi varmaan noita vaatteita laitetaan nettiin vähän kerrallaan, että ne varmasti loppuvat kesken ja luovat kuvaa hypestä. ;) Tai siis, en ihmettelisi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Koirat , kissat , hamsterit , kala , papukaijat - kuka pidät eniten? Tai ehkä , mitä se eksoottisia eläimiä - käärmeitä , krokotiilejä , liskoja, apinoita ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...