21.12.2011

Chew Chew

21st december 1

Jesjes, pikkupakkanen riitti kirkastamaan sään ja tuomaan Hervantaan hyvin kauniin, himmeän ja vaaleanpunahohtoisen valon. Sen kunniaksi piti tehdä asukuvaus-lähikauppa-reissu ja ostaa jäätelöä.

Pitää kyllä sanoa, että en ole ikinä ollut järin perso jäätelölle edes kesäisin, mutta Ben & Jerry'sit ovat tehneet minusta käännynnäisen. Erityisesti Caramel Chew Chew, jota jännästi (mutta onnekkaasti) tuntuu varmuudella löytyvän vain tuosta lähikaupasta. ...Mä mihkään Makuuniin tuu ikinä menneeks. :D

Asukuvista vain sen verran, että takki auki on puhtaasti kuvausesteettinen valinta. En mä oikeasti pakkasissa tuolla tavalla kulje, kylmähän siinä tulee.

Zaran laukkua rakastan ainakin yhtä paljon kuin Caramel Chew Chewta. Siihen ei voi tunkea koko elämäänsä, sillä on potentiaalia olla epäkäytännöllinen ja naarmuuntua helposti, enkä uskalla ottaa sitä messiin ollenkaan, jos taivaalla on yhtään sateisen näköistä. Mutta kun se on niin kaunis siinä kädellä heiluessa. ;)

...Ja hauskasti tuota samaa laukkua olen bongannut ainakin kolmeen otteeseen Tampereen keskustasta: ensimmäisen kerran yliopiston kirjastossa, toisen kerran Stockmann Herkun kassajonossa ja kolmannen kerran Sokoksen edessä. Olen selkeästi löytänyt aarteen, kun jokainen bongaus on piirtynyt mieleen näin selvästi suuren ihailun siivittämänä (ja sitten olen hihittänyt iloisena, että minullakinpa on oma aarre kotona ^^). Tai/ja sitten minussa on stalkkerin vikaa.

21st december 2
Takki - All Saints, laukku - Zara, pipa - Gant, villapaita - Cos, farkut - Dr Denim, kiilakorot - Vagabond Thelma, huivi - Et Cetera
21st december 3
Ilmeeni, kun sain jädeä:
21st december 4

Erinomaista keskiviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Milloin olet hankkinut tuon ihanan laukun? Kun niitä ei enää tunnu löytyvän mistään=(

Maria kirjoitti...

Tuossa aiemmin syksyllä, en nyt enää tarkkaan muista. :) Niitä on ollut vähän vaihtelevasti Zarassa, tuolloin sinne jäi vielä kaksi yksilöä, viimeksi kun kävin marraskuun lopussa niitä oli siellä ainakin seitsemän.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...