18.12.2011

Ann Demeulemeester RTW12

Image and video hosting by TinyPic


Ann Demeulemeesterin mallistot ovat olleet nyt erityisen inspiroivia allekirjoittaneelle, inspispuutoksesta kärsivälle bloggaajalle. Huokauksia ja haavekuvia.

Kevään 2012 mallisto pursuilee kerrostettuna läpinäkyviä, ohuita kankaita, sävyjä mustasta harmaan kautta valkoiseen ripauksella ruskeaa sekä lierihattuja. Linjat ovat hulmuavista helmoista huolimatta kapeita ja sulavia. Vaatteista löytyy hapsuyksityiskohtia, ja myös hiukset saavat haposottaa, mikä lienee meille arkipäivän sankareille aina tervetullut juttu - "No eksä tiedä, et tää on tällänen trendi nyt!"

Ann D:n mallistoissa erinomaisen ihanaa on myös se, etteivät kevät- ja syysmallistot huuda ja kilju huutomerkkien kanssa mille vuodenajalle mallistot on suunniteltu. Erot ovat tarpeeksi hienovaraisia ja kokoelmat kaikenkaikkiaan ajattomia: niistä voi löytää inspiraatiota kaikkiin vuodenaikoihin, eikä keväällä syysmallistojen ilmestyessät iske varsinaisesti tuskanhiki ohi kiitävästä ajasta. Tämäkin kevätkokoelma voisi melkein yhtä hyvin olla syksyn tai talven mallisto.

Kuvat: Style.com

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...