30.11.2011

Yksityiskohtia

Image and video hosting by TinyPic


Marraskuun viimeisen päivän iloksi kokosin kollaasin Spartoon mielenkiintoisia yksityiskohtia, eli hienompaa sanaa käyttääkseni, detaljeja, sisältävistä kengistä. Jos nyt katsotte kuvan kenkiä, niin kaikista niistä löytyy jotakin, mitä voi pitää kiinnostavana ja juuri tämän kengän yksilöivänä ja personoivana jujuna.

Kengät ovat vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas nämä: Irregular Choice Motherly Love, Nine West Nyoko, United Nude Step Mobius Bootie, Café Noir Elope, Swedish Hasbeens Grand Ma, Perlato Cilio, Guess Gevenna ja Paco Gil Fremo.

Niin, jos ette ole vielä hoksanneet, niin Spartoolta tosiaan löytyy Swedish Hasbeens -puukenkiä. ;)

Omaan silmääni kiinnostavimat ovat kenties nuo ylärivin viimeiset, United Nuden tekstiilinilkkurit, joissa korko on vain jännittävä kiilakoron kehikko. Vähän ehkä voisi tulla huoli siitä, kestääkö yhdeksänsenttiinen korko varmasti napsahtamatta alta poikki - ainakin tuolla yli kahdensadan euron hinnalla voisi erehtyä kuvittelemaan saavansa tukevaa tekoa jalkansa alle, mutta eipä tuota ole hintalappuihin aina luottamista. Joka tapauksessa olisi varmaan kiinnostava mallailla noita jalkaansa... ;)

Bonuksena, koska olen katsonut liikaa Walking Deadia, esittelen vielä Iron Fistin Zombie Stomperit, joiden zombie-kuvitus on sarjakuvamaisella tavalla humoristinen. Ei ihan omaan vaatekaappiini mätsäävät, mutta kirjahyllyä somistamaan kelpaisivat! ;D

Image and video hosting by TinyPic


Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

4 kommenttia :

Topi kirjoitti...

Olen yllättynyt The Walking Dead- TV-sarjan ensimmäisestä tuotannosta ja pidin siitä tavattoman paljon. Tarjous oli tuolla Anttilassa jotain 14.95 euroa.

Se oli nopeaa toimintaa, että heti tuotiin markkinoille TV-sarja suomenkielen tekstityksineen.

Tämä zombie-sarja on katsomisen arvoinen ja koko rahalle arvoinen. Vähintään joka sarjassa pitää löytää yksi zombie ja hyvä niin, sillä pidetään katsojia kiinni TV:n ruudussa jännittämässä.

Ette voi tietää, ellette näe sitä sarjaa ja minullakin pari kaveria ostivat TV-sarjat itselleen, kun näkivät Kävelevät Kuolleet ruudusta ja vakuuttuivat sen sarjan laadusta. Ensin ne pösilöt luulivat sen olevan huonolaatuista mutta pyörsivät ajatuksensa ylistyksiksi.

Rosa M. kirjoitti...

Lukekaa TWD sarjakuvana myös..

Kirkman on nero.

Maria kirjoitti...

Eka kausi on kyllä tosi tykkiä kamaa! Hahmoissa on lupausta ja kerronta ei hötkyile. Toivottavasti pitemmällä aikavälillä kakkoskauden tahattoman huvittavat dialogit ja hidastempoinen pointittomuus jäävät historiaan, koska tätä sarjaa ei voi olla katsomatta! Suosittelen kyllä!

Rosa, joo, löytyy tabletilta sähköisenä. :) Aika eri suuntaanhan sitä tarinaa on tossa sarjassa viety kuin sarjiksessa, mutta ihan jees toisaalta niin, eipähän tule tylsää. ;)

Rosa M. kirjoitti...

Vuodatin TWDstä muutamia päiviä sitten enmpi: http://ovisilmablogi.blogspot.com/2011/11/oletteko-kuulleet-zombeista.html

Joo, on hienoa, että tv-sarjaan on tehty käänteitä ja extraa, nimenomaan huomioonottaen tyypit joille sarjakuva on tuttu. Diggaan siitä. Toka season on jotenkin jäänyt vaan odottelemaan katselua, avausjakson sain aikaiseksi tsekata tovi sitten. Erityisesti vankilan tapahtumia odotan, koska the Governor! Veripalttua, eläviäkuolleita ja suolenpätkiä, mun lempparia. Jotenkin kunnon verimäiske vaan saa niin hyvälle tuulelle aina..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...