1.11.2011

Valkoiset kaulukset

C360_2011-10-2512-45-46

Olen ihastunut kauluksiin ja aivan ylös asti napitettuihin paitoihin. Skarppia, raikasta ja kiinnostavaa. Hieman maskuliinista ja erityisen ajankohtaista. Kaikenlaiset kaulapannat ja -renkaat näyttävät harvinaisen hyviltä kauluksen alla tullessaan esiin vain edestä napituksen päältä.

Varsinaisia kauluspaitoja tosin taidan valitettavasti karttaa kuin ruttoa ainakin siihen asti, että jollain ihmeen kaupalla omistaisin silitysraudan (ehkä jossain seuraavassa elämässä). Jostain jos löytäisi rypyille vähemmän alttiin yksilön, esimerkiksi napakasta polyesteristä, voisin harkita.

Myös trikoopaidat, kuten yllä näkyvä Filippa K:n paita, varustettuina näillä tietyillä yksityiskohdilla, toimisi ihan passelisti. Jäänkin odottelemaan Henkkamaukan ja kumppaneiden tarttumista kaulustrendiin ja sen erilaisia sovellutuksia. Toisaalta COSilta löytyisi jo tummansininen paitabody...

Jos ei malta odottaa, aina voi tilata Etsystä SWANclothingin irtokauluksen.

5 kommenttia :

Mr.Curwen kirjoitti...

Why not go all the way; Lagerfeld way!

Anonyymi kirjoitti...

Upea! Etkös joskus kirjoittanut, että mummosi käytti/käyttää paljon mustavalkoisia tyylikkäitä vaatteita. Ehkä vaikutusta tyyliisi havaittavissa? :)

Maria kirjoitti...

Curwen, joo vain lasit ja platinatukka puuttuu, kaikki muu löytyy ;)

Anonyymi, tänks! ^^ Joo, kyllä ehdottomasti on ollut jotain vaikutusta sillä :D

Mr.Curwen kirjoitti...

Tämän postin kuva on kyllä minun muodittomaan ja mauttomaan silmääni hienoin vaatekuva blogistasi vähään aikaan! Skottiruutukotelohame vielä ja tukka nutturalle ja...(Scott Adamisti sanon että älä koskaan ota vastaan tyylineuvoja tulevilta juristeilta.)

Sanna Einola kirjoitti...

Tykkään!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...