6.11.2011

Sunnuntainen

blehh

Sunnuntaina kotihengailua ja yleistä höölöilyä tällaisessa asussa: Dr Denimin farkut (jotka voisivat yhtä hyvin olla leggingsit pehmeytensä ansiosta, saa nähdä kestävätkö käyttöä yhtään niin hyvin kuin Cheap Mondayt) ja Zaran miesten osastolta kauan sitten hamstrattu ohuen ohut neulepaita, joka todellisuudessa kuultaa läpi paljon vähemmän kuin kuvasta voisi päätellä. Kaulassa killuu matkamuisto-ankh British Museumista.

Angst kyllä itseni toistamisenkin uhalla tälle pimeydelle - edes salamasta ja rappukäytävästä ei ole sysipimeällä iloa, kun hämärissä olosuhteissa salamanräiske aiheuttaa lähinnä päänsärkyä ja pahoinvointia. Pitääkö tässä alkaa suunnitella päivänsä asukuvien ja muutaman valoisan tunnin ympärille. ;)

Olen muuten alkanut liukua univormupukeutumisessani minihelmoista pillifarkkuihin ja erilaisiin yläosiin. Se on vähän jännä tunne yllättää itsensä ajattelemasta, että löytyisipä omasta vaatekaapista enemmän paitoja ja vähemmän mustia mekkoja.

Samalla täytyy tehdä myös tunnustus, joka hämmentää minuakin varsin paljon: olen alkanut lämmetä kullanvärisille yksityiskohdille. Olen saanut esimerkiksi päähäni, että kunnon blingbling-rannekello Michael Korsin tyyliin olisi juuri se showstopperi, jota arkiminääni kaipaisin. Siis mikä mua aivaa. :D Noh, maut ja mieltymykset muokkaantuvat aikojen saatossa, elämä on muutosta. Fossililla olisi vähän MK:ta edullisempia kelloja...

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei tän tyyppinen kello sopis mun mielestä vielä paremmin sulle mitä ne MK:n kultaset kellot ja tääki on kohtuu edullinen ja hinta/laatu suhde varmasti kohdillaan! :) http://shambleslove.blogspot.com/2011/07/fore.html

Mitäs pidät? :)

Maria kirjoitti...

Onhan tuo komea esine :) Omaan makuuni tosin tuo nahkahihna ei istu tuollaisena kirjavana, ja tykkään MK:n kelloissa just siitä metallisesta kahlemaisuudesta. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...