27.11.2011

Pikkujoulustrategia

Image and video hosting by TinyPic

Juhlakausi on jo hyvässä vauhdissa, mutta siltä varalta, että joku tarvitsee vielä kipeästi vinkkejä pikkujoulupopottimien tai muiden juhlajalkineiden hankkimista varten, niin tässäpä vinkkejä Spartoolta!

Kengät
ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle ovat: Iron Fist Wolfbeater, Tamaris Leticia, Bourne Carrie, Marian Mahaut, Peter Kaiser Aloni, Amalfi by Rangoni Camilla, Vagabond Lugano Comp, Bullboxer Eline ja Mexx Liv.

Olen itse niitä ihmisiä, jotka yrittävät maksimoida jokaisen vaatteen ja asusteen käytön - en oikeastaan ole hirveästi lämmennyt ajatukselle erillisistä juhlavaatteista, ihan siitäkin syystä, ettei arjessani yksinkertaisesti ole kovinkaan monia juhlatilanteita, joissa niitä vaatteita sitten pääsen käyttämään. Karsastan hyvin vakavasti sellaista ajattelua, jossa hankitaan vaate, tai ne kengät, yhtä iltaa varten. Niinpä minun strategiani juhliin on yleensä enemmän on enemmän, eli asusteiden niputtaminen joulukuusivuoreksi ja voimakkaamman meikin tekeminen. Kertakäyttökulttuuri - pois se minusta!

Siispä tämänkin kollaasin kenkien enemmistö on sellaisia, että niitä voi käyttää muissakin tilaisuuksissa, kuin niissä pikkujoulupippaloissa. Noh, ehkä kaikkia muita, paitsi noita paljettikorkkareita, ellei sitten ole hyvin säihkyvä ihminen muutenkin. :) Ja hei, parasta tietysti on, jos tuo juhlan omaan arkeen! Tavallisen päivän ei tarvitse olla tasainen, eleetön, vaatimaton tai hillitty, vaan mukana saa olla räiskettä, säihkettä, juhlavia yksityiskohtia ja vaikka sitten paljettikorkkarit. ;)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...