18.11.2011

Nauhakenkiä Spartoolta

Image and video hosting by TinyPic

Täältä pesee perjantain kunniaksi bongauksia Spartoolta! ;) Tähän kollaasiin olen kerännyt mitä erilaisimpia, nauhallisia kenkiä. Kuten huomaatte, olen ollut määritelmän kanssa nyt aika joustava, nimittäin mukana on Marianin kamelinväriset nilkkurit, joiden nauhaosuus on tuo nilkan ympäri kulkeva koristenauha, jolla varren voi kiristää nilkan ympärille. ;)

Kengät vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: Irregular Choice Abigails Party, Belmondo Croupoi, Clarks Hamble Oak, Marian Jahia, Tommy Hilfiger Wera Bot (!), Xti Bilalo Wo, Neosens Tannat Mid, Stephane Gontard Zenith ja New Rock Temptation.

Katsokaas muuten noita viimeisiä, varsin komeita kiilakorkosaappaita. ;) Ehkä vähän liian "jotain" omaan makuuni, mutta tällä tavalla etäältä ihailtavaksi oikein mainiot. Vähän samaa voi toki sanoa sitten myös noista Irregular Choicen kengistä - taas kerran! :D

Sen sijaan nuo Clarksin herrainkengät ovat aika hienot, ne suorastaan kutsuvat pukemaan itsensä smokkitakin ja suorien housujen kaveriksi, tai miksei vaikka maksipituisen hameenkin! Myös nuo Stephane Gontardin Zenith-saapikkaat ovat aika makeat, niistä tulee mieleen hieman löytöretkeilijän buutsit. Kaupungissa vierailevan sellaisen, ei toki viidakoiden läpi rymyävän seikkailijan. Yhdistetään murrettuihin sävyihin ja armeijanvihreään parkatakkiin?

Oikein hyvää perjantai-iltaa teille kaikille ihanille lukijolleni! ^^

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...