28.11.2011

Joulusuklaata ja Muumilaaksoa

muumilaakson marraskuu

Viikonloppuna yritin ottaa superrennosti, olinhan selviytynyt ruotsinkurssin stressaavimmasta osasta, eli suullisen haastattelun tekemisesä ja kuunteluttamisesta muulle ryhmälle, ja muutenkin kai asiat ovat ainakin semihyvässä kuosissa. Nyt pitää enää päästä ajatuksesta, ettenkö muka olisi ansainnut peräti useampaakin vapaapäivää. Itsensä ruoskimisen, sen minä ainakin osaan, jos en muuta.

Lueskelin taas Muumilaakson marraskuuta, näin marraskuu kun on se aika vuodesta, kun siihen tarttuminen tuntuu aina ajankohtaiselta, ja vedin siinä sivussa Fazerin Joulusuklaan konvehtiversioita. Konvehdeista puuttuu levystä tutut rusinan-, omenan- ja mantelinpalat (joita en kyllä oikeastaan edes kaipaa, paitsi noh, rusinaa vähäsen), mutta jouluisen taivaallinen, mausteinen maku on tallella.

On sinänsä hyvä, että suurimman osan vuodesta ei enää ole alituista suklaanhimoa päällä - ainoastaan näin paria kuukautta ennen joulua, kun kauppoihin ilmestyvät Piparisuklaa ja Joulusuklaa, alkaa himot hyrrätä. :D Nämä nimittäin uppoaa muhun aivan ennätystahdilla ilman minkäänlaista itsekuria. Tuollainen laatikollinen konvehteja kestää mulla ehkä 12 tuntia. Piparisuklaalevyä taas syön kuin leipää, haukkaan suoraan levystä. ;D Ja myöhemmin vatsa (ja vaaka) kiittää.

Tulisivatpa jo pakkaset. Sitten ei enää olisi tätä mutaa, vesisadetta ja kuraroiskeita farkunlahkeissa.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, Pakko tulla kysymään (kun en jouda etsimään, pahoitteluni), oletko nähnyt viime viikon Pasilan jakson? Siinä siis "hieman" pantiin piratteja halvalla. Upposiko/hymyilyttikö/vituttiko? :) Mukavaa pian-joulukuuta! On muuten paras Muumi-kirja tuo (melankolinen suomalainen mieleni...). Yst.t. M

Maria kirjoitti...

Moikka! :) Eräs toinenkin kommentoija kysyi minulta saman kysymyksen tuossa jokin aika sitten, joten pastean tähän mitä vastasin hänelle. :)

"Katsoin sen Areenasta tuossa vajaa viikko sitten! :) Imho se jakso oli vähän liikaa aidalla keikkumista, yritettiin vähän miellyttää sekä piraatteja, että nykyisen tekijänoikeuden puolustajia, eikä siinä oikein tullut sanottua tai kommentoitua mitään erityisen nasevaa tai kekseliästä, siinähän enimmäkseen esiteltiin näitä pahimpia väärinkäsityksiä ja herjoja. Siis niitä, mitkä mulla ainakin tursuaa jo aivoista ulos. :D Mä luulen, et aiheesta olis voinut saada aikaiseksi hauskempaakin Pasila-settiä, mutta pitää kai olla iloinen siitä, että teema ylipäätään päätyi sarjaan. ;) Ja että Kyösti Pöysti on myös hirveä warettaja ;P"

Ja joo, hyvin melankolinen tuo kirja nimenomaan on.. :)

Samuel kirjoitti...

Tuosta piparisuklaan fanituksesta on tullut eräänlainen "character trait" jonka yhdistän sinuun. :D Nyt parina vuonna kun olen saanut lukea siitä ylistyssanoja, niin kai se on itsekin kokeiltava.

Maria kirjoitti...

Hehe, kokeile ihmeessä! :) Ei siitä tosin kaikki tykkää, niinkun ei monesta asiasta, mutta muhun kyllä uppoaa. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...