17.11.2011

Inspistä puutuneelle mielelleMuutamia kiinnostavia ja inspiroivia bongauksia upeilta ihmisiltä Lookbookissa! (Saattaa mahdollisesti kestää nanosekunnin, että Lookbookin embed-koodit latautuvat...)
Itsehän olen edelleen hautautunut päätäni myöten koulutöihin, jotka onneksi pian vähän alkavat helpottaa kurssien tullessa päätökseensä. Sitten enää lopputöiden palautus. Voin muuten sanoa, että jo silkka ajatus nauhoitettavan haastattelun tekemisestä ruotsiksi on suorastaan ahdistava, ja olen iloinen, että sekin on pian hoidettu pois alta. :D Englannin kursseista nautin rehellisesti sanottuna jokaisesta tunnista, ruotsi taas... Noh, ainakin olen saanut kipinän lueskella ruotsinkielisiä lehtiä.

En tiedä, ärsyttääkö teitä kenties epämääräisyyteni ja angstinsävytteiset puoliavautumiseni silloin tällöin. Vaikka haluan jakaa fiiliksiäni ja myös selittää blogin harvinaisen hiljaista ajanjaksoa sillä, mitä muuten elämässäni noiden opiskeluiden osalta tapahtuu (kaaos!), niin en kuitenkaan ole juuri nyt sillä mukavuusasteella, että tekisin asiasta kovin seikkaperäisiä selontekoja. Ehkä riittää tieto siitä, että nobody's perfect. Palannen näihin teemoihin kyllä vielä hamassa tulevaisuudessa.

Nyt toivotan kuitenkin kaikille oikein mukavaa loppuviikkoa! ^^

7 kommenttia :

Mr.Bad Pun kirjoitti...

Nobody's perfect

Olet oikeassa. Paitsi blues-muusikko Christine Perfect.

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan ärsytä. Kiva tietää, että te bloggaajatkin olette vain ihmisiä ;) Tsemiä kaaokseen!

Maria kirjoitti...

Mr. Bad Pun, jassoo! ;)

Anonyymi, kiitos paljon :)

Sari kirjoitti...

Voi ei, oletko eroamassa :( Tsemppiä kuitenkin, mikä ikinä tilanne onkaan!

Maria kirjoitti...

Sari, lainatakseni omaa tekstiäni: "mitä muuten elämässäni noiden opiskeluiden osalta tapahtuu" ;) Mutta kiitos tsempistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania asuja!

Maria kirjoitti...

Musta kans :) Ton vikan kuvan pitkä hame, vaalea paita ja punaiset huulet on jotenkin erityisen kiva yhdistelmä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...