5.11.2011

All Saints Fuse Coat

november is here 1

Rikon vihdoin oman blogihiljaisuuteni, johon syynä on yksinkertaisesti ollut koulu ja väsymys. Tämä yhdistettynä pimeyteen ja rajallisiin tunteihin, joina kamera tallentaisi jotkain kelvollista ja aivot pyörisivät muutakin kuin ympyrää, niin ei kovin tuottelias fiilis ole. Onnistuin silti käymään tentissä, jonka kirjoja olen lukenut paloissa ja pätkissä jostain elokuusta asti, ja josta lopulta sainkin parhaan arvosanan. Pieni tuuletuksen paikka, koska pitää koko ajan muistuttaa itseä iloitsemaan siitä, että jokin menee hyvin, ei vain koko ajan stressaamaan kaikesta siitä, mikä tuntuu menevän penkin alle. Ja oikeesti, mä tunnun nykyään tarvitsevan sitä muistutusta.

november is here 4
Takki - All Saints, huivi - American Apparel, laukku - Zara, kengät - Vagabond Audrey, farkut - Dr Denim

Eniveis, kuvissa tarkkaavaiset huomannevat tuon uuden talvitakin. Älkää välittäkö karvaisuudesta, etsin yhä johonkin hautautunutta teippiharjaani (...Enkä tajua, miten uutena ostettu takki voi olla valmiiksi karvainen). Mulla on ollut budjetoituna moinen hankinta jo melkein vuoden, enkä ole löytänyt mieleistä yksilö ennenkuin nyt. Tai siis, olin, mutta tämä mieleinen yksilö odotti alennuskausia, ja sillä aikaa pidin silmäni auki joka suuntaan. :D Rakkaustakki löytyi siis All Saintsilta. Se on hurjan paksua ja tuulenpitävää melton-villaa (no on siinä mukana nylonia ja ties mitä muuta, mutta ylivoimaisesti pääosin villaa yltä päältä), ja jonka alla olen jo huomannut voivani pitää yllättävänkin ohuita vaatteita palelematta.

Se on ihan mukavaa vaihtelua sille, että joutuu kelailemaan kuinka monta villapaitaa tänään täytyy laittaa päälle, tai miten ilman villasukkahousuja ei vaan astuta ovesta pihalle. Saatan muuttua jopa niinkin mukavuudenhaluiseksi, että seuraava takkihankitani onkin jo jokin hullunarvokas napajäätikkötakki, jonka alle voin pukea tyyliin bikinit.

Fuse-nimisessä takissa on epäsymmetrinen napitus, puoleen reiteen ulottuva helma ja kaulus, jonka voi nostaa korkeaksi, melkein puoli päätä peittäväksi tuulensuojaksi pahimmissa tuiskeissa, mutta joka myös alas laskettuna on varsin tyylikäs ja massiivinen rinnalla levätessään.

november is here 3
november is here 5
november is here 2

Mukavaa marraskuun viidennettä teille!
Allekirjoittanut saattaa katsoa sen kunniaksi V for Vendettan... ;)

11 kommenttia :

Jose kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä tuo takki!

Itse haaveilen vähän tuon tyylisestä mutta hupullisesta versiosta, onneksi nykyisellä armeijahenkisellä villakangastakilla kuitenkin vielä pärjää. Ei olis napajäätikkötakkikaan mikään huonompi hankinta... :)

Jossu kirjoitti...

kiva takki!

Wilhood kirjoitti...

Onko toi takki miestenmallistoa, kun rupesin googlaamaan paljonkohan tommosella mahtaa olla hintaa, ja ainoat osumat olivat "men" osion alla? On kyllä ihan törkeen hyvän näkönen eikä yhtään haittais vaikka ois miesten! Mullaki on ollu etsinnässä villakangastakki pitkään, itseasiassa jo pari vuotta, ja tuo vois olla semmonen minkä kelpuuttaisin mielelläni. Toinen ois sitten joku villakangastakki jossa on iso huppu, tyyliin tämä http://tinyurl.com/67h4qap. Harmi vaan ku ei oo tullu vielä semmosta vastaan, jossa selvästi ilmotettais mitä materiaalia takki on. Mut semmonen sopis varmaan sullekki!

Eipä ookkaan pitkään aikaan tullu kommentoitua taas. Ihanaa ku sun blogihiljaisuus rikkoutui :)

Maria kirjoitti...

Jose, kiitos ^^ Sellaiset oikein arktisten olosuhteiden takit vaan näyttää olevan niin kalliita, että se onkin sit astetta mojovampi lovi kukkarossa. :D

Jossu, tänks! :)

Wildhood, tarkistin tuon ja näyttää siltä, että tuo mun takki on kadonnut nyt tyystin valikoimasta. :( Tuo miesten puolella oleva Fuse-takki on imho miesten versio samasta takista, koska vertailin aikanaan kans noita kahta, ja tuo miesten malli näytti vähän laatikkomaisemmalta kuin naisten, joka taas näytti ikään kuin räätälöidymmältä ja selkä-vyötäröaluetta astetta enemmän myötäilevältä. Mutta toisaalta, mikäs sitä silti estäisi miesten takkia tilaamasta. :P Tosin toi naisten Fuse oli välillä vähän häilyväisesti valikoimassa muutenkin, toisinaan loppuunmyyty, sitten taas saatavilla, välillä alennuksessa, välillä normaalihinnoilla... Että ehkä kannattaa tarkkailla tilannetta!

Maria kirjoitti...

...Ja suuret huput on aina tosi pop! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta takista! Valitettavasti joudun olemaan pahanilmanlintu ja kertomaan, että AllSaintsin villakangastakit ovat kovin huonolaatuisia. Vaikka kangas tuntuu tiivispintaiselta se nyppyyntyy herkästi ja on pian epäsiistin näköinen. Hinta-laatusuhde takeissa on siis huono, toisin kuin esimerkiksi neuleissa. Mutta toivottavasti lykästää ja takkisi on parempaa laatua kuin omani!

Maria kirjoitti...

Aww, pitää katsoa mitä ajan kanssa tapahtuu. Onneksi nypyt kuitenkin saa pois, vaikka kangas sitten oheneekin ohentumistaan...

Jännää kyllä, jos tuleekin huomattua, että jopa Henkkamaukan villakangastakit kestävät paremmin kuin All Saintsin :P

Anonyymi kirjoitti...

Apua! Villakangastakkiin ei koskaan saa käyttää teippiharjaa. Se nukittaa hyvälaatuisenkin villan ja repii kuituja esiin. Samettiharjalla/vaateharjalla karvat pois, teippiharjan näyttäminen ehdottomasti pannaan!

Maria kirjoitti...

Meni jo.

Anonyymi kirjoitti...

Apua, mistä löysit vielä tota Zaran mustaa laukku, ebaysta oon metsästänyt pyytävät kaksinkertaisen hinnan, en viitsisi maksaa 200 tuosta ihan. Onko hesan liikkeissä vielä noita?

Maria kirjoitti...

Hehe, viimeksi kun kävin Hesan liikkeesä ehkä kuukausi sitten, laskin liikkeestä 6-7 kappaletta noita laukkuja eri puolilta liikettä. :P Sillon kun ostin ton, niitä oli vaan pari, eli selkeesti niitä on tullut lisää! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...