13.10.2011

Yves Rocher -uutuuksia

C360_2011-10-1214-13-46

Seuraa jälleen pieni tiedotus: Pääsin mukaan Yves Rocherin testiryhmään, kosmetiikasta enemmän kiinnostuneena kuin siitä varsinaisesti bloggaavana päätin siihen hakea, ja tämä tarkoittaa sitä, että tulette toisinaan näkemään joitakin tuotearvosteluja tuotteista, joista en siis ole itse maksanut. Mainitsen postauksissa tällöin vielä erikseen asiasta.

Mulla on alituiseen käynnissä aina jonkin täydellisen tuotteen metsästys, ja siinä sivussa on muutamiin huteihin tullut kulutettua enemmän omaa lompakkoa kuin olisin välttämättä viitsinyt. Meikkivoiteet ovat näistä erityisen hyvä esimerkki, ja sittemmin erilaiset kulmavärit, joista varmastikin bloggailen vielä lähitulevaisuudessa erikseen. Tästä syystä hyödynnän mielelläni kaikenlaisia tilaisuuksia päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita. Yves Rocherin kohdalla mukana on tämä blogipuoli, mutta aika vapaamuotoisesti. Toisin sanoen saa aivan vapaasti vaikka lytätä tuotteen, josta ei pidä, eikä kaikkea tarjottua ole edes pakko arvostella. Jotenka, siirrytään asiaan.

Yves Rocherista mulla on ollut vain hyvin vähän kokemusta. Joskus vuosia sitten tilasin joitakin luomivärejä ja silmänrajauskynän, ja tuolloin kokemukseni tästä kasvipohjaisesta, Animaliankin kosmetiikkalistalle päässeestä merkistä eivät olleet kovin vakuuttavia. YR:n luomivärit olivat ja ovat edelleen ainoita, joista olen saanut jonkinlaisen allergisen reaktion, mikä ikinä lieneekään syy, mutta toisaalta sen ansiosta opin olemaan vähän varovaisempi ja testaamaan tuotteita ensin esimerkiksi ranteen sisäpinnalle ennen kasvoille laittamista. Siis silloin, kun suinkin maltan. :D Joka tapauksessa, tällä kertaa näistä tuotteista, huulipunista ja kynsilakoista, ei testeissä ilmennyt minulle mitään normaalista poikkeavaa, mutta on syytä muistaa, että jokainen on yksilö: mitkä tahansa ainesosat, tulivat ne labrasta tai luonnosta, voivat aiheuttaa joillekin yliherkkyyksiä tai ärsytysreaktioita.

C360_2011-10-1213-54-39

Sain testiin siis pari huulipunaa ja kynsilakkaa. Couleurs Nature -huulipunat ovat hoitavia ja sisältävät muunmuassa seesamiöljyjä, karitevoita ja aprikoosiöljyä. Hylsyn väri jo kertoo, minkä väristä tököttiä se sisällään pitää, mikä on ihan kätevää. Rouge on räikeän kirkkaanpunainen ja Rose murrettu, keskitumma ja aika luonnollisen värinen punainen.

Onnistun aina sotkemaan koko suuni kirkkailla huulipunilla, amatööri kun olen, ja tässä suhteessa Rouge oli aika tyypillinen huulipuna. Se tuntui myös niin rasvaiselta ja hoitavalta, että vähän pelkäsin levittää sitä muuten kuin hyvin ohuen kerroksen. Onneksi se kyllä riitti varsin mainiosti värikylläisyytensä puolesta!

C360_2011-10-1214-04-19

Rose taas on aika lailla saman värinen kuin huuleni ovat luonnostaan - aika tylsä siis näin omasta näkövinkkelistäni. Täytyy muistaa, että mulla on kuitenkin pienoinen kokoelma lähes ihonvärisiä nudepunia... Valikoimasta löytyy kylläkin vaalea sävy nimeltä Beige - se itse asiassa alkoi jonkin verran kiinnostaa tämän testauksen jälkeen.

C360_2011-10-1214-16-03

Yhteenveto: Koostumus oli siis miellyttävä ja pigmenttirikas, kenties hieman hoitavamman tuntuinen kuin edullisten huulipunien yleensä. Noin muuten tuote tuntui aika tavanomaiselta. Huultenrajauskynä saattaa tulla tarpeeseen näiden kanssa, jotta väri ei leviä huulten ulkopuolelle rasvaisen koostumuksensa ansiosta.

C360_2011-10-1213-55-49

Vernis Brilliance -kynsilakoista olin oikeasti tosi yllättynyt, ja nimenomaan positiivisesti: lakkaus oli jo yhdellä kerroksella erittäin peittävä, ja tökötti myös levittyi todella helposti ja siististi. Sivellin oli sopivankokoinen ja levitti hyvin väriä, joskin nämä tällaiset pitkulaiset korkit tuntuvat aina istuvan omaan käteeni jotenkin hankalasti. Kokeilin sävyistä Aubergine (violetti) ja Rouge (kirkas punainen) tuota Auberginea, ja se kesti kynsillä lähes viikon lohkeilematta, tämä siis aluslakan kanssa. Isot kehut siis kyllä nyt tälle!

yves_rocher__nailpolish_aubergine

Toivon mukaan tästä testailusta on iloa paitsi itselleni, myös teille lukijoille! Ymmärrän kyllä hyvin, että joitakin mainos- ja tuotearvostelupostaukset ärsyttävät ja niitä on jo ihan liikaa, mutta en voi kuin vedota siihen, että blogini on aina ollut sillisalaatti, josta löytyy sisältöä monenlaiseen makuun, eikä kaikkia esimerkiksi kiinnosta myöskään peli- tai politiikkapostaukseni. Epäkiinnostavan matskun voi aina skipata.

Viime aikoina kiire ja väsymys on toki syönyt jonkin verran inspiraatiotani ja karsinut villeimpiä ideoitani ja syvällisimpiä pohdintojani sekä myös postaustahtia, mutta toisaalta bloggaaminen melkein missä muodossa tahansa on minusta aina ollut hauskaa. Se kait myös jotenkin estää hukkaamasta perspektiiviä ja sitä omaa näkemystä tenttikirjojen alle.

3 kommenttia :

Sanna Einola kirjoitti...

uuuuu miten herkku toi punainen huulipuna ja lakka :P

SalSaDesign kirjoitti...

Kiitos kynsilakka vinkistä, olen etsinyt juurikin hyvin levittyvää JA peittävää lakkaa. Otan neuvostasi vaarin ja seuraavalla kerralla käännyn Rocherin puoleen :)

Salla

Maria kirjoitti...

Sanna, ne on aika mehukkaat värit kyllä. :)

Salla, hauskaa, että tästä oli apua! :) Toivottavasti noissa on kaikissa väreissä sitten johdonmukainen koostumus, joskus on tullut vastaan sitäkin, että riippuu sävystä... Että kerro toki sitten, jos vaikka petyt kamalasti, niin saadaan sit infoa muillekin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...