29.10.2011

Vagabondin syysuutuudet Spartoolta!

Image and video hosting by TinyPic


Olen odottanut kuin kuuta nousevaa sitä, milloin Vagabondin tämän syksyn uutuuksia alkaa valua Spartoo-nettikauppaan, ja viimeiset pari viikkoa uusia malleja on ripotellut valikoimaan. Voin sanoa, etä tää tyttö on hieman innoissaan aina, kun näkee jossakin Vagabondia. :D

Kuvan kengät vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas katsottuna: Code Moc, Lucano Brid, Leslie, Francine Lace, Kareno Fay ja Audrey Lo. Näistä nuo viimeiset korkkarit löytyvät omastakin vaatekaapistani, tosin mattaisina vuohennahkaisina. Kiiltonahkamokkasiinien kohdalla taas yritän pähkätä ovatko ne mielestäni hienot vai kamalat.

Sen sijaan kaikenlaisia nauhoitettuja, matalia varsikenkiä olen alkanut pitkästä aikaa taas himoita. Syytettäkööt siitä vaikka Lisbeth Salanderia. Kaikista eniten toivoisin kuitenkin korkeita ja nauhoitettuja saappaita pienellä korolla. Muistan jostakin aiemmasta Vagabondin mallistosta saappaat, jotka olivat prikulleen oikeanlaiset. Tietysti mitä enemmän Ann Demeulemeesterin ikonisten saappaiden triplanauhoitusten henkeä, sitä enemmän lämpöä minulta.

Eteisessäni on jotain kymmenen paria tämän merkin kenkiä (talvipopoja ja kesäläpyttimiä), ja ne ovat kestäneet aika hyvin käyttöä. Yksistä ballerinoista lähti kengän varvasosa ensimmäisen kesän jälkeen hajoamaan aika tehokkaasti ja kaksista kengistä (molemmat muuten kiilakorkoisia Thelmoja) sisäkangas on alkanut kahden ja kolmen talven jälkeen ratkeilla saumoistaan. Vanhimmat Vagabondini, jotka ovat maiharimalliset, ovat kestäneet neljä talvea kuin uusina.

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...