8.10.2011

Uutta, uutta ja uutta

october_is_here_1

Tässä asussa olen viihtynyt nyt jo useammankin päivän, mikä lie uusi vakiovarustus muodostumassa - erityisesti noista farkuista.

Asussa on muutamakin uusi hankinta:
* Jo aiemmin mainitut Cheap Mondayn Second Skin -farkut (ihan loistava tuo korkea vyötärö, ja itse materiaali ihanan joustava ja pehmeä)
* Zarasta pitkän pähkäilyn jälkeen kotiutettu turhuuslaukku (koska olen toisinaan hyvinkin turhamainen), jota voisi kyllä blogisuosionsa perusteella kutsua blogilaukuksi
* Aivan täydelliset, korolliset nilkkurit Vagabondilta. Ne yksinkertaisesti tuntuivat ja näyttivät jalassa liian hyviltä, jotta olisin voinut jättää ne hyllylle makaamaan, olkoonkin, että näiden ihanteellinen käyttöaika satelee koko ajan kauniisti alas taivaalta. Noh, ehkä sitä kuiviakin päiviä vielä on luvassa, niinkuin tänäänkin tuo aurinko kivasti paistelee.

october_is_here_5
Audrey
october_is_here_4
october_is_here_3
october_is_here_2
Farkut - Cheap Monday via Nelly, villapaita - Filippa K, nahkatakki - Selected Femme, laukku - Zara, kengät - Vagabond: Audrey, kaulahuivi - All Saints

Niin siinä vain kävi, että Mariasta tuli vuosien dissaamisen jälkeen taas farkkujen ystävä. Tai oikeastaan vain tasan niiden kaksien Cheap Mondayn sysimustien farkkujen.

Noin muuten alkaa vihdoinkin pikkuhiljaa tahti vähän vaihteeksi hellittääkin. Eilen illalla väänsin noin viidessä tunnissa (aika jäljellä ennen palautuskoneen sulkeutumista) kymmensivuisen ja englanninkielisen mediaetiikkaesseen, mikä oli vähän niinkuin kaiken tän kiireen ja koko ajan pisutelleen ajankäytön huipentuma. Intenssiivikurssit on siitä jees, että ne on nopeasti hoidettu, mutta kyllä ne vähän syökin ihmistä... Terveisin odotellaan-labran-tuloksia-siitä-mikä-hitto-tuolla nenä-kurkku-akselilla-jyllää.

Nyt nauttimaan aamupalaksi (kahen viikon univelat hei) Hullujen päivien haamumunkkeja ja jotain hyvää sarjaa. Mitään esimerkillistä elämäähän tämä ei ole missään suhteessa, mutta hitot siitä just nyt. :D

Viikonloppuja!

10 kommenttia :

Sipriina kirjoitti...

On kyl ihana toi laukku! Hyvä ku ostit :)

Hanna kirjoitti...

Aattelin vaan kertoo, etta selailen tassa nyt kolmatta tuntia etsya ja tuli tammonen kauppa vastaan
http://www.etsy.com/shop/mrd74

En tiia ootko tota ennen tarkastellu, mutta mulle tuli joka tapauksessa tosta niin vahvasti sina mieleen, etta pitipa tulla tanne kommenttia raapustamaan. Ei muuta. Stop.

Maria kirjoitti...

Sipriina, kiitti :) Mäkin oon tyytyväinen!

Hanna, kiitos että ajattelit mua. :) Putiikki on tuttu, ja säännöllisesti tarkkailen sitä, koska kuten sanoit, tuo valikoima on kyllä ihan mun makuun. ^^

Stazzy kirjoitti...

Tukka on kyllä muuttunut huimasti noista bannerikuvien ajoista :D

Maria kirjoitti...

Layouttia on tarkotus päivittää... ;o

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mistä tarkalleen ottaen löysit noi nilkkurit? Ei ole tullut mulla vastaan, vaikka olen kaikki Vagabondia myyvät liikkeet kolunnutkin läpi. Näyttää tosi kivoilta!

Maria kirjoitti...

Stockmannilta. :) Vagabondin nettikaupasta löytyy myös, samoin Brandokselta.

Jose kirjoitti...

Meinasin kirjoittaa tähän jotain sun loistavasta taidosta yhdistää mustaa mustaan, mutta oon tainnut sanoa sen ennenkin. :P Voi miksen mä saa vaatekappaleita näyttämään noin hyvältä?!

Niin ja oli mulla muutakin, pieni haaste nimittäin.

Emilia kirjoitti...

Maria hei, mikä koko sulla on noista Audrey nilkkureista? Muistelin, että säkin käytät vaihtelevasti 38 - 39 kokoja riippuen vähän mallista? Mikä koko tuosta Audreystä oli sopiva?

Pääsin tänään kokeilemaan Audreyn 39 kokoa, mutta se oli vähän turhan reilu. 38 koko oli loppu ja nyt mietin uskaltaisinkohan tilata 38 koon nettikaupasta. Mun kaikki Vagabondit on kokoa 38, joten eiköhän nämäkin ole sopivat!

Maria kirjoitti...

Jose, kiitos paljon, ja kiitos haasteesta! :) Tartun siihen toivon mukaan pian, kunhan saan aikaiseksi. :)

Emilia, mulla on noista koko 39, kun 38 tuntui jotenkin... istuvan mun jalkaan vähän väärällä tavalla, jotenkin tuo mun jalan kaari tuli väärään kohtaan, vaikka sinänsä 38 olis saattanut muuten olla hyvä - en muista enää tarkkaan, ottiko varpaat tuonne päähän minkä verran. Mutta 39 tuntui mun jalkaan lopulta tosi hyvältä eikä liian suurelta, ja kun kelasin, että nilkkurit kuitenkin pysyvät jalassa jopa vähän väljinä, niin otin sitten ne. :) Useimmiten kyllä muutenkin ostan kenkäni nykyään useammin 39-koossa kuin 38. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...