17.10.2011

Punaiset kengät?

Image and video hosting by TinyPic

Syksyn harmaus saa välillä kaipaamaan värikkyyttä ympärilleen. Ruska on minusta syksyn parasta aikaa juuri kaikkien ihanien värien takia, vaikka osaan kyllä arvostaa myös sumuista synkkyyttä ja riisuttuja oksia. Vaan kuitenkin jos halajaa ruskan kirjavuutta myöhemminkin silmiensä iloksi, yksi vaihtoehto on hankkia iloisen väriset syyskengät. ;) Valikoimaa voi katsastella ainakin, arvaatteko mistä, Spartoolta! :)

Koska punaiset villasukat ovat mulle jokin ihan oma käsitteensä (olen aina toiselta mummultani saanut kirkkaanpunaisia villasukkia, jotka varsinkin vielä tuolla maalla asuessa olivat aivan elintärkeät), siitä voi sitten siirtyä luontevasti punaisiin kenkiin. Olen itse asiassa miettinyt, että jos hankkisin nyt uudet kumisaappaat, ne saattaisivat hyvinkin olla punaiset, uskokaa tai älkää.

Sen enempää en tästä päällä jylläävästä väritrendistä välitä: en aio hankkia punaisia nahkahousuja tai kirkkaanpunaista, suurta neuletta. Myös punaiset kengät jäävät multa toistaiseksi väliin, mutta tiedän, että siellä lukijoissa voi joku hyvinkin innostua tästä. ;)

Yllä olevan kuvan popottimet ovat ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle seuraavat: Iron Fist Lacey Days 2, Dr. Martens Elena, Swedish Hasbeens Boot Classic, Converse All Star Seasonal Hi ja One Step Rock Prem Red.

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

3 kommenttia :

June kirjoitti...

Punaiset kengät on pop! Erityisesti pidän viime jouluna pukilta saaduista punaisista, kotimaisista huopikkaistani <3

Maija kirjoitti...

Taidat olla ajatustenlukija, allekirjoittanut osti nimittäin juuri eilen punaiset kengät! Piristävät mukavasti vaikkapa kokomustaakin asua, mutta makunsa ja tyylinsä tietysti jokaisella. :D Tosin... punaiset nahkahousut voisivat jopa sopia sulle.

Maria kirjoitti...

June, ne ovat varmasti ihanat, ja mikä parasta, lämpimät! ^^

Maija, hoo, niinpä taidan olla ;D Joo, kyllä mä harkitsin niitä punasia nahkahousuja, ne on ihan päheet, mutta ehkä kuitenkin vähän jo liikaa jopa mulle. :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...