31.10.2011

Nilkkureita syksyyn

Image and video hosting by TinyPic
Lokakuun viimeisen päivän kunniaksi esittelen teille muutamia kivoja bongauksia Spartoolta. Nämä jotenkin sopivat erityisen hyvin syksyyn: musta, ruskea ja harmaa toistuvat yhä enenevissä määrin pimenevissä päivissä ja paljaissa puissa harmaata taivasta vasten. Minusta kaikki se synkkyys ja kalseus on oikeastaan ihan kaunista, kun siihen ei ole vielä ehtinyt kyllästyä. ;) Kaikkein parasta on, jos ympärillä leijuu sakea sumu...

Kengät vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas ovat: Ash Extacy, Café Noir Mokal, Chocolate Schubar Urielle, Apepazza Decibel ja Le Temps des Cerises Club Shine.

Syksy on myös mulle aina parasta aikaa käyttää nilkkureita: vielä ei tarvitse korkeampien varsien suojaa ja lämpöä, vaan voi kepsutella menemään lyhytvartisissa kengissä ja sukkahousuissa.

Lyhyet varret sopivat oivasti yhteen myös farkkujen kanssa, ja jo matalakin korko antaa annoksen naisellisuutta. Kengät voivat määritellä muutenkin koko asun tunnelman: sama asu antaa asteen verran erilaisen fiiliksen, kun jalassa on lenkkarit ja kun jalassa on korkokengät. Tosin jos tavoittelee ehdottoman rentoa luukkia, korot kannattaa jättää kotiin ja suosia ylipäätään matalapohjaisia kenkiä.

Toivon usein, että olisin vähän vähemmän mukavuudenhaluinen ja kävelisin luonnostani hitaasti: tapaan usein valita päivän rientoihin sen maltillisemman koron, jolla voi juosta busseja kiinni, pyyhältää Sorsapuiston läpi Lipastolle kuin tuulispää ja ylipäätään haahuilla ympäriinsä. Haluaisin käyttää korkeampia korkoja kuin olen toistaiseksi pitänyt kätevänä. Ehkä en ole vielä löytänyt Niitä Oikeita, joskin ostamani Vagabondin Audreyt ovat kyllä hyvin lähellä sitä...

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...