20.10.2011

Mac Wedge ja Harmony

made up

Viikonloppuna ehti Porvoon reissun ohella myös tehdä pikavisiitin paitsi katsomaan Weekdayn ja Bruno Pietersin yhteistyömallistoa (joka oli lievästi pettymys, koska vaatteet istuivat niin kummallisesti päälleni ja himoitsemiani farkkuja ei tuolloin edes ollut liikkeessä), niin myös täydentämään kosmetiikka-arsenaalia Macin pisteellä muutamalla jutulla, "joita ilman en voi enää elää".

Molemmat tuotteet, luomiväri sävyssä Wedge ja poskipuna sävyssä Harmony, vievät alkeelliset meikkaustaitoni uusille vesille, nimittäin aion opetella käyttämään niitä kasvojen muotoiluun varjostuksia strategisiin kohtiin luomalla. Wedgeä levitän luomivakoon (jee, handlasin vihdoin tämän tekniikan käyttää luomivärejä!) korostamaan silmiä vähän toisella tavalla kuin yleensä naamassani ja Harmony menee siihen kohtaan poskea, joka on eniten lommolla silloin, kun imee poskensa sisään kuin kala.

Aiemmin olen käyttänyt liikkuvalla luomella tummia luomivärejä tuomaan silmiä esiin, mikä tosin samalla vähän pienentää simmuja, ja poskilla on ollut pelkkää punaista. Tällä tavalla kasvoja muotoilemalla saa tavallaan hieman luonnollisemman lopputuloksen, mikäli käyttää tuotteita maltillisesti. Tuossa yllä olevassa kuvassa olen lisännyt Harmonyn kaveriksi myös luottoposkipunaani sävyssä Springsheen (lommoposkialueen yläpuolelle, aivan poskipään alle), joka yhtäkkiä tuntuikin dominoivan tuota koko varjostuksen väriä... :D

Voitte myös ignorata tuon aavistuksen vääränsävyisen meikkipohjan, yritän vain päästä eroon Everyday Mineralsin testereistäni.

mac harmony

Harmony on siis hyvin ruskea poskipuna, ja siksi se sopii loistavasti varjostustuotteeksi. Pigmenttisyytensä ansiosta tällainen kalpea NC15 saa käyttää tätä eeerittäin varovasti - ne määrät, joita otan tätä siveltimeen, ovat sellaisia, että puuterihituset voisi melkeinpä laskea siveltimen tummien karvojen päästä.

Hakusassa onkin nyt sellainen poskipunasiveltimeksi soveltuva yksilö, joka olisi hurjan pehmeä ja sillä tavalla liukas, että se ei ottaisi kovin ärhäkästi noita pigmenttejä itseensä ja vieläpä sellainen, että häivyttäminen olisi helppoa, kas kun nuo pigmentit tuntuvat myös tarraavan hyvin tiukasti kiinni ihoon. :D Huomaan omistavani siveltimiä, jotka ovat vähän turhankin tehokkaita siirtämään väriä rasiasta iholle, ja häivyttäessä Duroyn vuohenkarvasiveltimet tuntuvat turhankin karhealta poskea vasten. Muutenkin koko varjostustouhu kyllä vaatii vielä opettelua.

mac wedge

Toinen hankintani oli Macin luomiväri sävyssä Wedge, jota siis käytän varjostuksiin luomivaossa. Wedge on keskivaalea, neutraali ruskea tai taupe. Arsenaalistani löytyy myös Omega, joka on aivan himppusen vaaleampi ja kylmempi, sekä Cork, joka on jonkin verran lämpimämpi. Äkkiseltään kaikki kolme näyttävät hyvin samanlaisilta, mutta vierekkäin ja iholla eron kyllä huomaa selkeästi. Wedge sopii näistä parhaiten omaan ihonsävyyni luomivakoväriksi.

Kuvassa on myös loppukesästä hankittu Macin sivellin, mallia 239. Ihkaensimmäinen vakavampi ja arvokkaampi meikkisiveltimeni, ja olen ollut siihen aivan mielettömän tyytyväinen. Se on napakka, mutta pehmeä, väri tarttuu siihen mielettömän tiiviisti ja häivyttäminenkin onnistuu kuin unelma. 239 onkin yksi suosituimmista yleissiveltimistä, joka kyllä on ihan maineensa veroisesti varsinainen joka paikan höylä. Haaveissa siintää myös 217, joka sopii hyvin luomivakospesifiksi työkaluksi, ja noh, saahan sitä tyttö haaveilla myös Macin poskipunasiveltimistä. Oikein hoidettunahan siveltimet kestävät vuosia... ;)

2 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Wedge on tosi hyvä ja monikäyttöinen sävy, sopii just tuomoiseen "meikittömään" meikkiin hyvin :) Harmony mulla on ollut jo jonkun aikaa hankintalistalla, mutta en vielä oo ostanut. Ehkä seuraavalla visiitillä ;)

MACin 129 sivellin oli mulle pienoinen pettymys, en sittenkään oikein tykännyt muodosta ja musta se oli vähän karheahko. 168 sitten taas on ihan unelma ja en osaisi elää ilman sitä. Suosittelen kuten tota 217:kaa myös ;) Jos haluaa päästä halvemmalla Sigman version 217:sta on myös hyvä ja ei jää oikeastaan MACistä jälkeen lainkaan.

Maria kirjoitti...

Joo, mä vähän epäilin että voiko se nyt niin erilainen olla, mutta tosiaan istuukin sävynsä puolesta iholle aivan eri tavalla kuin nuo muut vaaleat/keskitummat ruskeat, joita mulla on. :) Meikitöntä meikkiä tosin en varmaan osaa koskaan tehdä riittävän huomaamattomaksi, mutta jos sellaisen... kevyen edes. :D

Noissa siveltimissä on kyllä just sekin puoli, että ihmiset tykkää vähän erilaisista... :P Pitääpä tsekata muuten nuo Sigman siveltimet, kiitos vinkistä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...