12.10.2011

Kenkäesittelyssä Irregular Choice

Image and video hosting by TinyPic
Merkkiesittelyt via Spartoon valikoima jatkuvat! Tällä kertaa saattekin tässä ihmetellä muutamaa varsin....hmm, mielikuvituksellista kenkää vähintään yhtä persoonalliselta merkiltä: Irregular Choice.

Kengät myötäpäivää kiertäen violeteista paljettikorkkareista alkaen: Flick Flack, Scottie, Otters, Kurious Oranj ja I'm From Bury. Ei voi ainakaan syyttää tylsistä tai aivan tavanomaisista kenkämallinimistä, noista itse kengistä nyt sitten puhumattakaan!

Kuvioituja korkoja, erilaisten kuosien iloinen sekamelska, huopatossut mieleen tuovia ompeleita, mukana killuvia eläinamuletteja, villejä paljetteja... Välillä näitä kenkiä tutkiessa tällainen minimalismin ystävä on aivan vähällä suorastaan läkähtyä hengiltä! :D Omaleimaisuus onkin Irregular Choicen Iso-Britanniaan perustaneen Dan Sullivanin yksi avainsanoista: tyyppi halusi antaa tilaa luovuudelle ja mielikuvitukselle, ylenpalttisuudelle ja eri mielentiloille. Innoitusta kaveri saa mm. matkoistaan ja muista ainutlaatuisista kokemuksistaan.

Niin psykedeelisiä ja hämmästeleviä viboja kuin esimerkiksi tuo suloinen, kengästä roikkuva orangihahmo aiheuttaakin, niin pakko kyllä antaa pointsit huumorintajusta. ;) Ei elämän tarvitse olla aina niin vakavaa, ja mikäs sen hauskempaa kuin saada hyvä mieli vekkuleista kengistä, tai aiheuttaa niillä klopottimillaan vastaavanlaista iloa vastaantulevissa ihmisissä! Pojot myös jo tuolle rohkeudelle tarjota ihmisille noin sympaattisella tavalla jännittäviä ja erikoisia kenkiä! Ja kauppa näyttääkin käyvän.

Ei tää nyt silti ihan mun tyyliin suoranaisesti istu... :D

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

4 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Tota.. aika paljon sulla naita mainospostauksia! :o

Sen lisaksi, naa on maailman huonoimmat jalassa naa kengat. Oon joskus kenkakaupassa kokeillut ja naa on ihan hirveita, varsinkin noi missa on korkoa. Noillahan on myos kivempia ja hillitymman nakoisia malleja.

Maria kirjoitti...

Hanna, aika standardina se määrä on pysynyt koko Spartoo-diilin ajan, mut älä huoli, ei tää ikuisesti kestä, siihen asti voi itse kukin skipata kaiken itseä epäkiinnostavan.

En ole kokeillut IC:n kenkiä, kun ei Suomessa ihan joka paikassa niitä ole tarjolla (eivätkä ole ihan mun tyyliäni :D), joten ihan mielenkiintoista kuulla kokemuksia niistä ihmisiltä ^^

Stazzy kirjoitti...

Nää kuuluu niihin kenkiin joita mulla olis kaappi täysi (El Naturalistan kera) jos olisi huimasti ylimääräistä rahaa :D

Anna kirjoitti...

Mulla on Whimsical Meowt ja nää on ihkut! Lesti on kyl aika leveä et kapeajalkaisemmille ei välttis toimi mut muuten todella hyvät. Ja nätit ja keräävät koko ajan kehuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...