21.10.2011

Helsinki 10:n nettikauppa

Heiheihei, ihmiset kaikki, jotka diggaatte Helsinki 10:stä, pari hyvää juttua:

1) Helsinki 10:llä on nykyään nettikauppa (JES, oli jo aikakin!)
2) CityDeal tarjoaa vain tänään 100 euron lahjakorttia kyseiseen nettikauppaan 30 eurolla! Vähänkö hurja tarjous. Ostin. Diili on voimassa siis puoleenyöhön asti, joten hop hop... ;)

Kuva via Helsinki 10

6 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Ostin. Kiitti vinkistä!

(Tähän asti olen karttanut kaikkia diilijuttuja tehokkaasti, mutta nyt oli ihan pakko repsahtaa!)

Jutta kirjoitti...

Täälläkin kiitetään vinkistä. Ostin tosin CityDealilta jo aamulla toisen Helsinki10-diilin (http://www.citydeal.fi/deals/helsinki/helsinki10/1240821?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_294&a=1153), jolla saa 70 euron lahjakortin itse liikkeeseen 25 eurolla, mutta onpahan nyt millä ostella... vaikka joululahjoja... itselleni :)

Maria kirjoitti...

Mäkään en ole aiemmin tuolta ostanut mitään diiliä, mutta tää oli liian hyvä. :D Tosiaan sinne liikkeeseenkin on tuo oma diilinsä - mä kun en koskaan tiedä millon oon olemassa pääkaupunkiseudulla jos edes olen, niin tää nettikauppaversio oli kyllä ihan passeli. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Ensin innoistuin, kun kuulosti roimalta alennukselta, mutta sitten vierailin ko. nettikaupan sivuilla ja huomasin miten naurettavan korkeita hinnat ovat. Ei paljon tunnu 70 euron alennus 500 euron tuotteessa (varsinkaan, kun itselläni ei ole mitään tarvetta ns. luksusvaatteille). Tuntuu olevan hinnoissa lähinnä ilmaa.

Maria kirjoitti...

Mä kattelin siellä joitakin Ann D:n riipuksia ja Acnen ja Silent by Damir Doman paitoja... ;) Ei niistä ehkä sitä satasta raaskis maksaa, mut esim. tuon 30e vielä hyvinkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jos jäi lahjakortti ostamatta http://www.huuto.net/kohteet/100-euron-lahjakortti-helsinki10n-verkkokauppaan/196176312

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...