5.10.2011

Bruno Pieters + Weekday

Image and video hosting by TinyPic

Kiinnostavaa odotettavaa lähitulevaisuudessa tarjoilee Weekdayn suunnittelijayhteistyö belgialaisen Bruno Pietersin kanssa. Luvassa on räätälöityjä ja ajattomia, mutta silti särmikkään kiinnostavia vaatteita niin miehille kuin naisillekin, ja täytyy sanoa, että kelpuuttaisin kyllä omaan vaatekaappiini ihan kaiken!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

14. lokakuuta kaikkiin Weekdayn myymälöihin saapuva mallisto kutkuttaa nyt kovasti, ja haluan kyllä päästä käpälöimään näitä vaatekappaleita, jotka tuovat taas kerran mieleeni samaa vibaa kuin Ann Demeulemeesterin räätälöidyt ja androgyynit luomukset tuovat.

Pieters on Weekday Magazinen haastattelussa todennut, että on mallistossaan keskittynyt muotoihin ja mittasuhteisiin, ja että innoitusta on haettu kubismista sekä 1940-luvun loppupuolelta. Värejä on vältelty, koska suunnittelija on halunnut suunnata huomion leikkauksiin ja yksityiskohtiin - asia, mikä tietysti miellyttää minua. ;) Nahkaa puolestaan ei ole käytetty, koska Pieters havahtui kesken suunnittelutyön sen käytön eettiseen arveluttavuuteen ja ryhtyi kasvissyöjäksi katsottuaan elokuvan Earthlings.

Nyt en kyllä malta odottaa sitä lokakuun neljättätoista päivää. ;) Aivan erityisesti tämä ensimmäisen kuvan takki herättelee kasvavaa kiinnostustani...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Valokuvat - Sybille Walter via Weekday Magazine
Muut kuvat - Weekday

Kiinnostuiko kukaan muu? :)

6 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Ui! Hienoja! Diggaan tosta jakusta erityisesti.

Aurora kirjoitti...

Ehdottomasti! Eleettömyys puree aina :)

Tuire kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi jo muutaman vuoden ajan, mutta ei ole tullut kertaakaan jätettyä kommenttia. Joku aika takaperin selailin vanhempia postauksiasi (ehkä vuoden, parin takaa) ja jossain oli linkki sivulle, josta löytyi ohjeita kuvanmuokkaukseen, esim. pehmennykseen muotokuvissa jne. Tyhmyyksissäni en ottanut linkkiä talteen ja nyt en enää löydä sitä. Löytäisitkö sinä sen linkin? Olisi suuri apua, sillä en ole löytänyt niin hyvää ohjetta tällaiselle taidottomalle! Mielenkiinnolla aina katselen kuviasi, sillä sinulla on silmää! :)

Sipriina kirjoitti...

Mä tykkäsin noista kuvista, kivat kontrastit, mustaa ja valkoista :)

Maria kirjoitti...

Anna, joo, kaikki ton kokoelman takintapaiset on tosi päheit kyllä :D

Aurora, kuinka ollakaan, samoilla linjoilla tässä ollaan ;)

Tuire, hmm, olen yrittänyt pohdiskella tätä asiaa pääni puhki, ja mieleeni tulee vain nämä:
http://www.heijastuspinta.fi/2009/01/kuinka-tehd-varjostuksia-gimpill.html
http://www.heijastuspinta.fi/2010/07/pelireissu.html (linkkivinkkejä kommenteissa)

Noita kyllä löytää sinänsä aika nopeasti etsimällä "tutorials" + kuvanmuokkausohjelma, jota käyttää. Ehkä myös se efekti, jota yrittää tavoitella. Photarille noita sivuja on varsnkin olemassa tosi paljon, ja niitä voi soveltaa jonkun verran esim. Gimpiin. Sit Aperture ja Lightroom sun muut toimivat vähän eri tavalla, mutta ohjeita niillekin jonkun verran löytyy.

Toivottavasti tästä oli mitään apua!

Sipriina joo, mä arvelinkin, että noi voimakkaat kontrastit ehkä puhuttelee sua. ;)

Tuire kirjoitti...

Kiitos Maria! Noista postauksista kumpikaan ei muistaakseni ollut juuri se ko. postaus, mutta noilla linkeillä luulen pääseväni eteenpäin. Siinä postauksessa nimittäin oli ensin jotain muuta ja tavallaan viimeisessä kappaleessa vain kirjoitit asiasta, niin se voi olla vaikea löytääkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...