27.9.2011

Valikoitua Guessia

Image and video hosting by TinyPic


Tällä kertaa kokosin Spartoo-postaukseen parhaita paloja Guessilta. Nämä kengät miellyttävät valikoimasta silmääni eniten (vasemmalta oikealle, ylhäältä alas): Engela, Gessica (hetki piti lukea ja tavata, että lukeeko siinä todella noin :D), Calee, Alanie, Ilaine (nimeäjällä ollut mielikuvitusta kahden viimeisen kanssa? ;)) ja Tecla. Noiden alarivin kenkien väriksi on muuten ilmoitettu ruskea, mutta kuvissa näyttävät kovin mustilta. Toivottavasti ei tule kenellekään ikäviä yllätyksiä tuon asian kanssa.

En ole yleensä ollut juuri minkään sortin Guess-fani, enkä ole vieläkään, vaikka merkiltä näitä tyylikkäämpiäkin ja mielenkiintoisia kenkiä löytyy. Jotenkin kuitenkin oma mielikuvani on sitkeästi vain se blingblingistä kilahteleva ja kiiltelevä, logoilla varustettu ja omaan makuuni vähän liian yritteliäs ja vähän liikaa huomion keskipisteeksi halajava. Eleettömämpi tyyli on, kuten lukijat hyvät tietänette, enemmän se mun juttuni, vaikka välillä haluankin koristella itseni metalilla kuin joulukuusen konsanaan.

Kun näitä omia kuvitelmia rikkovia tapauksia kuitenkin on nyt nähty jo kohtalaisen runsaastikin, suhtaudun tähänkin merkkiin hitusen verran entistä positiivisemmin. Odotan avoimin mielin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Niille, jotka pitävät eläinkuoseista tiedoksi, että Guessin valikoimasta löytyy leopardikuosia korkkareiden ja matalien kenkien muodossa! Tsektsek siis.

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...