16.9.2011

Spartoon saappaita

Image and video hosting by TinyPic

Tällä kertaa valikoin Spartoo-postaukseen saappaita. Kuvassa on (vasemmalta oikealle) Buffalon Fygha, Xtin Magda, Geoxin Mendi Stivali Dobl ja alimpana Ashin Scott.

Näissä saappaissa on monia asioita, joista pidän. Siro korko tarjoaa hienostunutta ilmettä, minkä ansiosta noita Buffalon saappaita voi käyttää ihan juhlapukeutumiseenkin näyttämättä lainkaan raviradalta eksyneeltä. Sen sijaan talvella noiden kanssa 1) palelee 2) liukastelee, olen lähes varma siitä, kiitos ohuen ja aika siloisen pohjan.

Xtin kiilakorolliset ja luistinnauhoilla varustetut kengät puolestaan tuovat minulle vähäsen mieleen Ann Demeulemeesterin nauhaluomukset. Etäisesti. Hyvin hyvin etäisesti. Himoitsenkin sattuneesta syystä tällä hetkellä kaikenlaisia nauhoitettuja saappaita. Maiharisaappaat olisivat ihan nekin ihan pop, toki, mutta toisaalta haluaisin yhdistää korkeaan varteen edes jonkinlaisen, feminiinisyyttä ylenpalttisesti uhkuvan koron. Ei muuten sitten ole omalla kohdallani sama asia kuin piikkikorko tai vähintään kymmenen sentin sellainen. :D

Geoxin ratsastussaappaista innoituksensa saaneet jalkineet ovat aika peruskauraa, mutta silti niin ihanat solkineen. Sitten taas Ashin saappaat ovat taattua motskarihenkeä. Löysät varret antavat rennon vaikutelman ja järeä pohja pitää ihmisen tiellä.

Saappaista puheen ollen ja näin ihan ilmaisena mainoksena: ostin juuri Sininauhan kirpparilta tästä Hervannasta suomalaiset nahkasaappaat 2,5 eurolla. :D Niistä lisää heti jahka saan kuvattua ne! Kirppari löytyy Hervannan päiväkeskus Witosen yläkerrasta (portaat ulkokautta), joten kannattaa käydä tsekkailemassa sitäkin! Sijaintihan on siinä Atlantiksen huudeilla lähellä 23:n keskustaan päin osoittavaa pysäkkiä.
EDIT: Tsek epäviralliset Facebook-sivut, siellä infoa sijainnista, pöytähinnoista jne.

Loppubonuksena vielä on ihan pakko mainita, että saatan ehkä tarvita kengät, joiden nimeksi on annettu Gandalf. :D Behold, JB Martin ja Gandalf-saapas:
Image and video hosting by TinyPic

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

1 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Toi Gandalf saapas on hieno :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...