10.9.2011

Perussettiä Spartoolta

Image and video hosting by TinyPic

Spartoo-postausta pukkaa taas!

Valkkailin jälleen omia huomioitani nettikauppa Spartoon uusimmista tulokkaista, jotka lopulta eivät olekaan niin uusia, vaan itse asiassa hyvin tutun näköisiä yksilöitä. Esimerkiksi perusmustat Dr. Martensit ovat kengät, joita voi kai kutsua jo omanlaisikseen klassikoksi: ne ovat ja pysyvät merkkiä myyvien liikkeiden valikoimassa. Maiharit ylipäätään ovat tulleet jäädäkseen, eikä niitä ole enää vuosiin käyttäneet pelkästään erämiehet ja mummonpotkijat. Suomen talvessa kyllä on niiden käytännöllisyys henkilökohtaisesti huomattu ja allekirjoitettu.

Hieman epäspesifimpejä klassikoita alkavat jo olla leveävartiset, mc-henkiset buutsit, korkeat ratsastussaappaat (tai sen tapaiset), ballerinat sekä aivan perusnilkkurit sirolla korolla varustettuna. Omasta kaapistani taitaa löytyä variaatioita melkeinpä näistä kaikista muista, paitsi mc-buutseista. Maiharinikin ovat kyllä astetta naisellisemmat ihan hitusen korkeammalla korollaan, mutta yhtä kaikki, hyvin rakkaat.

Yksityiskohdat päivittävät kengät kulloisellekin aikakaudelle ja sesongille: Varren pituudet voivat hieman vaihdella, samoin solkien malli ja määrä, nahan kiiltävyys ja luonnollisesti koron muoto ja korkeus. Kengän varvasosan muoto on sekin erityisen herkkä trendituulien vaihteluille, ja kaupoissa on taas alkanut näkyä teräväkärkisiä popottimia... ;)

Kuvassa olevat kengät vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: Dr Martens: 1460, Pastelle: Gala, Tommy Hilfiger: Heather, Tamaris: Citya ja Moony Mood: Niela.

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Sinulla on ehdottomasti paras lukemani blogi! Toivon kuitenkin, ettei se muuttuisi liian kaupalliseksi.

Maria kirjoitti...

Kiitos paljon :) En tiedä mitä tarkoitat "liian kaupallisella", mutta eiköhän tää homma pysy ihan mun näkösenä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kuulla :) Spartoo mainokset vain vainoavat minua melkein joka paikassa ja ne pirulaiset tallensivat vielä, mitä kenkiä klikkailinkin. Ehkä en voi kuitenkaan syyttää pelkästään sinua siitä :D.

Jatka samaan malliin!

Maria kirjoitti...

Joo, tota samaa diiliä on näemmä tarjottu *todella* monelle, mut voiko sitä ihmisiä syyttääkään siitä, että lähtevät mukaan... :P Onneks ne on kuitenki kohtuu helppo sit vaan ignorata jos ei yhtään kiinnosta. :)

Kiitos, ja anteeksi! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...