24.9.2011

Monki-nettikauppa!

Image and video hosting by TinyPic

Haa, huomasinpa juuri, kiitos Victorian, että ruotsalainen Monki on avannut vihdoinkin nettikaupan! En tiedä, kuinka kauan putiikki on ollut pystyssä, mutta nytpä sen vasta löysin. :D

Olen aina ollut sitä mieltä, että nettikauppa on aivan ehdoton olla, ja monesti mielenkiintoiseen merkkiin törmättyäni olen saattanut joutua pettymään juuri siihen, ettei tarjota mitään kätevää tapaa klikkailla löytöjä ostoskorinsa kautta kotiin, tai ettei just niitä maailman ihanimpia vaatteita ole edes missään muuallakaan nettikaupoissa valikoimassa. Myös tuollaisina hinta- ja materiaalikatalogina nettikaupat ovat ihan käteviä, jos nyt tykkää niitä muitakin nettishopin hyviä puolia miettiä. Rakastan kyllä liikkeissä pyörimistä, mutta toisaalta täältä Herwoodista käsin nojatuolishoppailu on myös antoisaa, ja silloin kun omasta kaupungista ei löydy liikettä, kuten Monkia (tai Zaraa, tai Weekdayta....), nettiputiikit tuovat lohtua.

Ei sillä, että valikoimien loputon selaaminen väistämättömästi manifestoituisi hillittömään ostoruljanssiin - saatan selata putiikin X tarjonnan moneen kertaan läpi ja vieläpä useina eri päivinä kuitenkaan koskaan ostamatta mitään. Kunhan katselen, tutkin, perehdyn ja kuvittelen. ;)

5 kommenttia :

linda kirjoitti...

musta on superkivaa että monkilla on nettikauppa! paitsi yks miinus, niillä käy maksutapoina vaan visa ja mastercard :<<< ei visa electron sit vissiin toimi? buu!

Wilhood kirjoitti...

Sen nettikaupan ois kyllä voinu vaikka samalla linkittääkkin tähän, mutta eipä pienen mutkan kautta meneminenkään mikään ongelma ollut. Kiitos tosi paljon tästä tiedosta, kun ei tosiaan ollut itsenikään korviin vielä tieto kantautunut :)

Maria kirjoitti...

Linda, credittiä ja debittiähän ne siel tarjoo, ja mulla on kyllä joskus Electron mennyt ihan normi-visana, joten kannattaa yrittää! ;) Tosin, viimeks kun koitin, niin Topshop taas ei saanut mun Electronia toimimaan vaikka sen piti toimia. :D

Wilhood, hups, totta, linkitin sen nyt! :) Se on kun yöllä koittaa väsyneenä blogata, niin tulee helposti kömmähdyksiä! ;)

SUPERVAIN kirjoitti...

voi ei vaarallista! :D

Anonyymi kirjoitti...

ite laitoin intopiukeena tilauksen kasaan ja meinasin jo masentua huomattuani noi rajatut maksukeinot, mut päätin silti kokeilla electronilla. ja toimi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...