30.9.2011

House of Harlow 1960

Image and video hosting by TinyPic


Spartoo-postausta pukkaa taas. Tällä kertaa esittelen teille valikoimaa House of Harlow 1960 -merkiltä, jonka suunnittelijana muuten toimii Nicole Richie. Kenkien lisäksi House of Harlow 1960:llä on myös koruja, laukkuja ja aurinkolaseja. Noista koruista pitäisikin joskus tehdä ihan oma postauksensa, kas kun niistä löytyy useampikin sellainen ihanuus, joka miellyttää omaa silmääni. ;)

Vaan takaisin niihin popottimiin! Kuvan kengät ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle ovat: Norah, Natalia, Arissa, Natalia Leopard, Kye ja Dusty. Nyt ne leopardikuositkin pääsivät mukaan. :D En silti ole vieläkään lämpeämässä eläinkuoseille, vaikkakin seepran kyllä sulatan - löytyyhän tuolta kaapista seeprakuosiset leggingsitkin, jotka ovat tosin jääneet todella vähäiselle käytölle. Seuraavaa seepra-aaltoa odotellessa. ;) Dalmiatialaiset tosin taitaa olla se seuraava mustavalkoinen juttu.

Kuten kenkiä katsomalla huomaa, House of Harlow 1960:n jalkineissa on todella korkeat korot, yksityiskohtia löytyy vetoketjuista solkiin ja paljetteihin. Kengän pinta vaihtelee tutustua ja turvallisesta mattamustasta kiiltäväpintaiseen nahkaan, käärmen suomuisuutta jäljittelevään kuvioon, mokkanahkaan ja sitten tuohon leopardikuosiseen. Lähes kaikissa korollisissa kengissä on myös platoo-pohja, mikä varmasti on aika lailla aiheellinen noin hurjissa korkeuksissa pyörittäessä.

Ei hassumpaa.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo.fi

12 kommenttia :

chilisuu kirjoitti...

Paljonko saat alennusta Spartoon nettikauppaan näin tiheästi ilmestyvillä mainospostauksilla?

Maria kirjoitti...

No comments.

HeidiB kirjoitti...

Lääh.. Mä taisin menettää sydämeni Natalioille <3

Maria kirjoitti...

Sattumoisin ne on tästä setistä munkin suosikit :D On aika komeat kyllä nuo korot.

linda kirjoitti...

eikä noi leopardinilkkurit <3___<3

Anonyymi kirjoitti...

Et postaa enää mistään muusta kuin kenkäkauppojen tarjonnasta :(

Maria kirjoitti...

Linda, ne on aika hauskat :P Ei mun makuun, mutta joillekin muille. ;)

Anonyymi, voi hitsi, nyt sä sen totuuden sanoit. En mistään muusta postaa. Eli.. JEE, kenkäblogi! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö merkkivaatteisiin tuhlailu ole jokseenkin ristiriitaista internet piratismiin suhtautumisesi kanssa?

Eikö sinun kuuluisi ostaa pelkkää feikkiä koska elokuvat ja musiikki ovat vapaata riistaa, miksei siis muutkin brändit?

Tietysti tähän vedät laadun. Mutta tokkopa se laatu kovin kummoinen on pöllityllä videomateriaalillakaan aina on...

Maria kirjoitti...

Editoin pari pätkäviestiäni tästä yhdeksi, vähän paremmin jäsennellyksi viestiksi:

Piratismia ei tule sekoittaa väärentämiseen ja petokseen tai sen kummemmin myöskään plagiointiin, vaikkakin feikkilaukkuja sun muita onkin tavattu kutsua piraattituotteiksi. Nykypäivänä tuo termi piratismi kuitenkin on saanut uuden sisällön ja tarkoittaakin kopioimista, ja kontekstina pääasiassa on digitaalisuus, vaikka toki myös kulttuuri ja informaatio ylipäätään on piraattiaatteiden piirissä hyvin keskeisenä. Tiedon tulee olla vapaata, se on se kaiken pohjalla oleva perusidea.

Mutta joo, voihan siitäkin toki keskustella, että onko tavaramerkeissä mitään järkeä niissäkään. ;) Tokikaan kaikki piraatit ei niitäkään kannata, ja voin itsekin ilmaista oman varauksellisuuteni niitä kohtaan. Kuitenkaan kannattamattomuudesta tai tavaramerkin pyhyyden kunnioittamattomuudesta ei oikein seuraa se, etteikö voisi silti kuluttaa niitä.

Kuitenkin feikkituotteissa, jotka tekeytyvät joksikin muuksi kuin ovat, itseäni ei viehätä siihen liittyvä epärehellisyys. Shoppailen kuitenkin Henkkamaukassa ja Zarassa, jossa tuota kopiointia kalliilta brändeiltä ja suunnittelijoilta on selkeästi ja kaikkien tiedostamana tehty, mutta kuitenkin omalla brändillä. Ylipäätään muotimaailmassa ei kovin paljoa rajoituksia ole, tuo tavaramerkki on se tiukin juttu, mitä tulee lain mukaan kunnioittaa, kun taas ideoiden, leikkausten, mallien, värien ja kuosien matkiminen ja kopioiminen on sitten hyvin vapaata. Tästä kannattaa googlata Johanna Blakleyn TED Talk -puhe "Lessons from fashion's free culture".

Tässä muuten vielä hyvin havainnollistava video siitä, mikä ero on kopioinnilla ja varastamisella. :) Se kestää vain minuutin.

http://youtu.be/IeTybKL1pM4

Maria kirjoitti...

Ja typosin sit vielä sen nimen. ;) Siis Johanna Blakely. http://www.youtube.com/watch?v=zL2FOrx41N0

Anonyymi kirjoitti...

En nyt aivan ymmärrä (vieläkään) miksi on ihan okei varastaa artisteilta tai elokuvan tekijöiltä mutta merkkivaatteista maksat kuitenkin maltaita? Ilmeisesti raha ei ole este. Ehkä olen ymmärtänyt koko ajatusmaailmasi täysin väärin.

Siinä olet oikeassa että tiedon pitäisi olla kaikille saatavilla, mutta varastaminen esimerkiksi muusikoilta jotka eivät tienaa samoja dollareita kuin vaikkapa Marc Jacobs, on kyllä käsittämättöntä. Vapaata tiedon saantia ei mielestäni voi kytkeä jonkin autotallibändin, tai miksei suuremmankin nimen, tuotoksien varastamiseen.

Ehkä varastaminen ja siihen liittyvä moraalin puute ei koske muita kuin artisteja itseään, jotka yleensä kokevat teoksensa vähintään yhtä tärkeinä kuin muotisuunnittelijatkin. Ehkäpä piratismin kannattajat eivät omaa empatiaa siinä määrin että osaisivat laittaa itsensä heidän kenkiinsä.

Kenties olisi eri asia jos merkkivaatteet ja kengät olisivat vartioimattomissa liikkeissä jolloin varastamisessa ei olisi vaaraa jäädä kiinni ja näin ollen näyttää... hmm, mikäs se sana olikaan... juu, rikolliselta.

:D

Maria kirjoitti...

Tätä keskustelua voidaan jatkaa sit kun sä kerrot miten kopioiminen on varastamista. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...