28.9.2011

COS avasi nettikaupan!

Image and video hosting by TinyPic


Wohoo, myös COS on avannut nettikaupan! Jesjesjes! Tätä vasta olen odottanutkin: Tyylikkäitä ja hienostuneita, minimalistisia vaatteita hillityissä väreissä (ja paljon mustaa!) - ne suorastaan huutavat päästä päälleni. Lisätään ripaus vaarallisuutta nahkavaljailla ja metallisilla rannekoruilla... Tai sitten ollaan mukavasti eleettömiä ja muistetaan Rick Owensin tyylivinkkiä siitä, miten tukka ja kengät ovat asussa tärkeintä. ;)

COS tuo mieleen hieman Zaran, mutta vain vieläkin kautta linjain hillitymmällä ja johdonmukaisemmalla otteella. Hinnat kuitenkin ovat samaa luokkaa, mutta siellä Zaran haarukan yläpäässä. Itse ketju on osa H&M Groupia. Toiveita siis joskus saada tämäkin liike vielä Suomeen? Joka tapauksessa, pian taitaa jonkinlaista tilausta lähteä tuonne päin...

Valikoimasta löytyy mm. ihanaakin ihanampia villapaitoja, -mekkoja ja -takkeja Syksyn mallistoissa on hyödynnetty myös niinkutsuttua sukelluspukukangasta (kuulitte oikein, se on nyt tosi jännä juttu) on hyödynnetty syksyn mallistoissa.

Muistelen edelleen huvittuneena sitäkin, kun edellisellä Lontoon reissulla pengoin liikkeen valikoimaa niin huolella ja tummissa vaatteissani rekkeihin sulautuneena, että eräs asiakas luuli minua liikkeen myyjäksi ja tuli kysymään neuvoa. :)

Vinkkinä ilmoitettakoot, että COS tekee myös miestenvaatteita!

COS toimittaa Suomeen ja lupaa maksutavoiksi credit- ja debit-kortit. Electronin luulisi toimivan, kun se niin monessa paikassa kelpaa jopa tavallisesta Visasta.

Tässäpä vielä muutamia maistiaisia.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: COS

8 kommenttia :

Zana kirjoitti...

JESSSSSSSSS!!!!!!! Kiitos uutisoinnista->menee tutkimaan valikoimaa...

rinkeli kirjoitti...

Jee! COSilla on ihania materiaaleja järkevään hintaan. Harmi, että ainakin nyt myynnissä olevista vaatteista suurin osa ei vaan taida oikein istua omalle kropalle. Luontoäiti oli kohdallani kovin antelias rintamuksen suhteen ja se + laatikkomaiset leikkaukset ei vaan toimi...

Kamicha kirjoitti...

Pitäiskö sanoa

JEEEEEEEEEE

vai

NOOOOOOOOOO?

Meinaan krediitti alkaa paukkua...

Olen kyllä vähän eri mieltä siitä, että COS muistuttaisi Zaraa. Zara elää kopioimalla catwalkeilta lookkeja ja jopa yksittäisiä vaatteita ja asusteita. COSilla on selkeästi oma linja - tästä syystä COS on omissa silmissäni noin 100 x kiinnostavampi.

Vaatteita kirjoitti...

Kiitos kuvista! Jostain pitäisi löytää kiva jakkupuku ja noista sain ainakin hyviä ideoita. Vielä pitäisi löytää jostain juuri sellainen mitä ajattelen juuuri nyt mielessäni =)

Maria kirjoitti...

Hehee, kiva juttu, että muutkin on innoissaan! ;D

Kamicha, joo, toi on ihan totta. Yritin hakea tuota ajatusta tuolla "johdonmukaisemmalla linjalla". Just tällä hetkellä vaan Zarasta löytyy aika samantyyppisiä vaatteita, joten siitä tuo. :)

linda kirjoitti...

mun o pakko linkittää sulle tää: http://houseofsyys.com/ tuli mieleen että sä kans tykkäisit varmaan noista koruista, vai oonko iha väärässä? :D

Maria kirjoitti...

Oi, onpa tosiaan kivannäköistä :) Oon ehkä joskus aiemminkin tainnu törmätä tuohon, mutta päässyt jo unohtumaan sitten... Että kiitos tästä! :)

N kirjoitti...

Laadukkaat materiaalit ja neutraalit värit kiinnostavat, mutta kaikki nuo vaatteet ovat turhan telttamaisia makuuni. Sääli, sillä olisin kaivannut laadukkaita simppeleitä vaatteita, mutta sellaisilla leikkauksilla, että kroppani esiintyisi edukseen. Ehkäpä trendien vaihtuessa tuollakin näkyisi jotain tyköistuvampaa, mutta ei kuitenkaan makkarankuoria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...