24.9.2011

Cheap Mondayta Nelly.comista

Image and video hosting by TinyPic

En ole pitkään aikaan tilannut mitään Nelly.comista (affiliate), mutta kun sain kuluneella viikolla päähäni, että tarvitsen haluan toisetkin Cheap Mondayn mustat farkut, ja nimenomaan vähän korkeavyötäröisempänä versiona, Nelly oli ainoa löytämäni putiikki, josta moiset kätevästi löytyvät alle viidelläkympillä.

Vähän asiaa auttoi myös tuo "Tilaa nyt, maksa marraskuussa!" -kamppis, jossa siis voi maksaa vasta marraskuussa ilman korkoja. Suhtaudun aika varauksella kaikenlaisiin maksujärjestelyasioihin, ja melkein puoliksi odotan vieläkin jotain ikävää yllätystä tai missattua pikkupränttiä tai muuta probleemaa, mutta katsotaan nyt. Edellisistä vastaavista kamppiksista on kuitenkin tainnut olla ihmisillä hyviä kokemuksia.

Tilaukseen lähtivät siis nämä Cheap Mondayn Second Skin -farkut (affiliate). Sormet ristiin, että kokomitoitus vastaa noita Tight-malleja, joita kaapistani löytyykin parissa eri värissä. Pitäisikin varmaan joskus osata käyttää esimerkiksi niitä valkoiseksi maalattuja, pohjaväriltään harmaita yksilöitä.. ;).

Image and video hosting by TinyPic

Viikonloppuja!


Kuvat: Nelly.com

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Ihanat ovat!

Panu Horsmalahti kirjoitti...

En ymmärrä korkeavyötäröisten farkkujen kasvavaa suosiota. Näyttävät ikäviltä :<.

Maria kirjoitti...

Just hyvät: tuovat lantion, peban ja reidet esiin ja pidentävät jalat kilometrin mittaisiksi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...