13.9.2011

Chanel Quartz ja Love, Chloé

love chloe and chanel quartz

Pari uutta syyslohduketta: Chanelin syksyn uutuuskynsilakka sävyssä Quartz (joka tulee myös vakkari valikoimaan) sekä uusi hajuvesi: Love, Chloé. Molemmat puhuvat raikkailla beigen sävyillä ja luovat hyvin siistejä mielikuvia. Ehkäpä mielikuvat siirtyvät päänsisäiseksi todellisuudeksi, ja sepä on se mitä tarvitaan, että saadaan nyt skarpattua tämä syksy muutaman pelottavan ja jo ajatuksenkin tasolla uuvuttavan kurssin kanssa. -.-

Quartz on metallisen helmiäinen taupe, ei kovin tumma, muttei kovin vaaleakaan. Väri on syvä ja aika lailla uniikki, vielä en ole aivan vastaavaa muilta merkeiltä nähnyt. Levittyvyys ihan ok, vähän ne minihileet siellä meinaavat tuottaa viiruja, muttei mitään, minkä kanssa ei tulisi toimeen. Kestävyys alusalakan kanssa on ainakin minulla erinomainen, noin viikko pyörähtää iloisesti ilman kulumia kynnenkärjissä.

Love, Chloé on puuterisen pehmeä ja mieto tuoksu, joka kestää iholla pitkään, muttei säteile kovin voimakkaasti muiden nenään. Tuoksussa on appelssiininkukkaa, pippuria, hyasinttia, kurjenmiekkaa, sireeniä, heliotrooppia, myskiä, talkkia ja riisijauhoa. Lopputuloksena on kaunis ja hienostunut tuoksu, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin, ja joka on parhaimmillaan viileässä säässä. (Oikeasti, hajuvedet antavat itsestään erilaisen vaikutelman eri lämpötiloissa. :D Mitä lie fysiikkaa. ;))

Kun taas haluan jotain voimakkaampaa, mausteisempaa, tummempaa ja synkempää, palaan aina takaisin Serge Lutensin Cherguihin, joka onkin kyllä mitä parhain syys- ja talvituoksu. Tuoksuttelen sitä aina, kun tunnen oloni superitsevarmaksi maailmanvalloittajaksi.

Vaan nyt tämä lupaavaa tahtia toipuva flunssapotilas marssii ottamaan toivon mukaan piristävän suihkun ja alkaa sitten raivoisalla tahdonvoimalla tekemään ja lukemaan rästiasioita. Sniff.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ootko jo huomannut Chanelin 531 Péridot -lakan? Se näyttää jotenkin ihan sinulta!

Maria kirjoitti...

Oon joo, mut jotenkin se kultaisuus ja vihreys ei ihan vetäny mua tarpeeks, tai siis, se on tosi makee väri ja ihailen sitä kaikilla muilla, mut tää taupeisen harmaa-beige veti mua nyt vielä enemmän. :P

Anonyymi kirjoitti...

"(Oikeasti, hajuvedet antavat itsestään erilaisen vaikutelman eri lämpötiloissa. :D Mitä lie fysiikkaa. ;))"

Ilmeisesti et juo (hyvää) viskiä?

Siellä tuo nimittäin on ilmeinen:
Ei ikinä jäitä viskiin.
(Ainakaan hyvään sellaiseen.)

Maria kirjoitti...

Hehe, juu ei, viski on liian tujua. :) Mutta tosin, viineihinhän tuo sama pätee, siis että tarvitaan oikea lämpötila, että pääsee jumaltenjuoma oikeuksiinsa. ;) Sitä ei vaan aina tule ajateltua, että ne samat asiat pätevät monissa muissakin asioissa. :)

HeidiB kirjoitti...

Quartz on kyllä yksiä munkin syksyn lempilakkoja. Onhan se Péridotkin kaunis, mutta Quartz puhuttelee vielä enemmän. Garphiten jätin lopulta kaiken sen pähkäilyn jälkeen ostamatta, hopeat lakat ei ole enää mun juttu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...