22.8.2011

Syyskenkiä

Image and video hosting by TinyPic

Joko nyt alkaa olla se aika, kun voi puhua syksystä hyvällä omatunnolla tekemättä ketään ylettömän surulliseksi asialla? ;) Noi pihalla kellastuvat ja maahan ropisevat lehdet alkavat vähän niinkuin vihjata jo jotain, tässä pikkuhiljaa. Itsehän tosiaan aion vannoutuneesti fiilistellä syksyä, olla kuin Tim Burtonin elokuvan synkän sympaattinen hahmo keskellä karua usvaa ja lehdettömiä oksia Erik Satien melodioiden tunnelmissa tutkaillen.

...Jalassa vaikkapa Espritin mokkanahkaiset kiilakorot, kuin tuossa yllä olevassa Spartoon kuvassa, kuis muutenkaan. ;) Itse tosin huokailen tuttua huokaustani: "mustana, kiitos?" Heh, juon kahvinikin muuten mustana.

Sen sijaan nämä ovat ehkä päheimmät kumisaappaat ikinä:
Image and video hosting by TinyPic
Ei, ne eivät ole kuuluisat Hunterit, vaan merkki on Giesswein, jolta löytyy myös paljon lämpöisiä sisätossuja ja lastenjalkineita. Kumppareiden kiiltävän kuvioitu pinta tuo mieleen krokotiilit ja on noin sata kertaa kiinnostavampi, kuin tyypillisen tasainen ja vähän himmeä sellainen. Solkikin löytyy - tarvitseeko siitä edes hehkuttaa erikseen? ;) Vähän "harmillisesti" eteisestäni kuitenkin löytyvät priimakunnossa olevat kumisaappaat, joten näistä saa joku muu nyt innostua enemmän. :D

Image and video hosting by TinyPic

Ei syksyä ilman korkkareita. Talvella nimittäin piikkikorkkarit Suomessa ovat kutakuinkin yhtä kuin itsemurha, puhumattakaan hiekan ja soran korkoja ja nahkapintoja tuhoavasta vaikutuksesta. Kannattaa siis ottaa kaikki ilo irti silloin, kun maa on vielä kohtuullisen siisti, asfaltti suunnilleen kuiva ja kenkäystävällinen. Kelpuuttaisin nämä Cafe Noirin kengät kaappiini ihan minä päivänä tahansa.

Ja bonuksena, tsekatkaapas nämä Triggersin varsin erikoiset nilkkurit! Siinä on taas vähän viety kenkäsuunnittelua askeleen erikoisempaan suuntaan sijoittamalla kengän kärkeen sauma varsin strategisesti. Pakko antaa kyllä aina pojot sellaisesta. ;)

Image and video hosting by TinyPic

Hyvää syksyn alkua kaikille, hyvät ihmiset!

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa
Kuvat: Spartoo.fi

1 kommenttia :

Kimmo kirjoitti...

Tämä Spartoo oli ainakin minulle ihan uus tuttavuus. Taitaa lipsahtaa jotain tilaukseen... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...